У Маневичах вдванадцяте відзначили «День бджоляра»

0
8
У Маневичах вдванадцяте відзначили «День бджоляра»
У Маневичах проходило дванадцяте традиційне свято бджоли та меду.

Кращих бджолярів нагородили грамотами, - пише Район.Маневичі.

Серед нагороджених: Василь Вербицький, Василь Ворон, Микола Горбач із внуком Іллею (Колки), Володимир Матвійчук (Граддя), Леонід Глушко (Рожище), Микола й Алла Позняки, Володимир Павлюк із внуком Сергієм та інші.

«Ми вже 12 років збираємося в Маневичах – це така у нас вже традиція. Тому хочу запропонувати змайструвати в нашому селищі бджолу. Адже це маленьке Боже створіння є великою трудівницею, а все, що вона виробляє – корисне для кожної людини. Прийшов час і їй зробити шану. Такі пам'ятники в Україні є лише в місті Долина Івано-Франківської області та в Тернополі. Не так важливо, де ми його поставимо, але, якщо ви підтримаєте мою ідею, це було б гарною окрасою нашого селища», – запропонував голова районного осередку бджолярів Волинської землі «Ройовий стан» Сергій Ващук.

Для гостей медового свята хвилини гумору подарував житель села Черевахи Матвій Смічик, музичними напрацюваннями поділилися вихованки зразкової вокальної студії «Троянда С» Катерина Ващук, Катерина Іващик, Ульяна Островик, Яна Гусенко та квартет «Мальви» районного Будинку культури.

Протягом усього свята для маневичан та гостей селища грав народний аматорський духовий оркестр (керівник Володимир Гейко).

Усі охочі мали змогу посмакувати та купити найкращі сорти меду та іншої медової продукції від місцевих пасічників.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні