Лучани вкотре нарікають на недобросовісного перевізника

1
6
Лучани вкотре нарікають на недобросовісного перевізника
Лучани вкотре скаржаться на перевізника, який обслуговує міський 14 автобусний маршрут.

Людмила Олейнікова на платформі "Відкрите місто" вона закликала міську владу "вжити законних заходів впливу до недобросовісного перевізника та зобов"язати його надавати якісні послуги перевезення пасажирів".

"Перевізник на маршруті №14 продовжує порушувати графік руху автобусу: не дотримується годин виїзду з кінцевих зупинок ЛПЗ та Поліклініка №3; не здійснює встановлену графіком кількість виїздів по маршруту, останній рейс о 18.10 год. з кінцевої Поліклініка №3 не здійснює з травня місяця ц.р., 16.08.2017р. не було автобусу на маршруті з кінцевої ЛПЗ о 08.15 год. ранку, а 17.08.2017р. вже протягом всього дня не було автобусу на маршруті", - йдеться у дописі.

Перевізник досі не забезпечив свої траспортні засоби GPS-навігаторами. Відтак, відстежити графік руху маршрутного таксі №14, та перевірити його наявність на маршруті не можливо.

"Проблеми мешканців Луцька, в яких є постійна потреба в користуванні зазначеним маршрутом, грубо ігноруються і керівником управління транспорту та зв"язку Луцької міської ради: на численні усні та письмові звернення громадян надаються формальні відписки, а ситуація залишається критичною", - написала лучанка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що це за влада що у власному місті не може навести лад?!Може таку владу пора на пенсію відправити.....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні