На Волині поліція накрила цех, де фасували отруту

0
2
На Волині поліція накрила цех, де фасували отруту
У Горохівському районі викрили чоловіка, який організував цех з розфасовування пестиціидів.

Оперативниками Управління захисту економіки у Волинській області спільно зі слідчими Головного управління Національної поліції у Волинській області провели обшук у жителя Горохівського району, інформують у прес-службі УЗЕ.

Правоохоронці вилучили близько 60 кг засобів захисту рослин відомої торгівельної марки, етикетки із зображенням на них торгівельних знаків торгових марок, упаковки з маркувальними позначеннями та без них.

Всього вилучено контрафактної продукції на суму понад 1 млн. грн.

Триває досудове розслідування.



Довідково:

Пестициди (від лат. pestis — зараза, caedo — вбиваю) — це хімікати, які використовуються в сільському господарстві, садівництві для боротьби зі шкідниками (шкідливими або небажаними мікроорганізмами, рослинами і тваринами). Хімічна сполука, яка використовується для захисту рослин і сільськогосподарських продуктів, а також боротьби з переносниками небезпечних захворювань.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні