--> У центрі Луцька спалили хату-розвалюху, де ночували бомжі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У центрі Луцька спалили хату-розвалюху, де ночували бомжі

0
2
У центрі Луцька спалили хату-розвалюху, де ночували бомжі
У Луцьку на вулиці Івана Франка, поблизу піцерії Фелічіта і "Супер-мийки", після шарпанини підпалили хату, в якій ночували безхатьки.

Трапився інцидент в ніч з п’ятниці на суботу, 19 серпня.

Як розповіла виданню Волинь24 мешканка сусіднього будинку, вона побачила палаючу хату орієнтовно пів на дванадцяту, коли з чоловіком приїхала додому.

Той одразу вийняв з машини вогнегасник і почав гасити полум’я, паралельно шукаючи людей в приміщенні. На щастя, нікого вже там не було.

Сусіди викликали пожежників, які прибули доволі швидко: через 5-7 хвилин.

Сусідка пригадує, що проблеми з цією розвалюхою виникають не вперше. Там вже давно знайшли собі прихисток безхатьки. Минулого року та ж «халупа» горіла двічі. Крім того, одного разу звідти забирали швидкою чоловіка з алкогольним отруєнням.

Інші очевидці, які орендували квартиру навпроти, розповіли, що перед пожежею бачили біля хати натовп людей. Ті конфліктували, намагалися когось витягти з закинутого помешкання. Після цього підпалили ганчірку, яка висіла на вікні.

Мешканка сусіднього будинку бідкається, що справжнього власника, якого можна було б змусити розібрати цю розвалюху, годі знайти. Представники мийки, розміщеної навпроти, з цією проблемою зверталися навіть до міської ради. Та поки, безрезультатно.

Теги: пожежа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні