У Луцьку на «Ласку» напали «зоотерористи», - Дана Новарчук

5
-4
У Луцьку на «Ласку» напали «зоотерористи», - Дана Новарчук
У Луцьку в КП "Ласка" волонтерка зайшла на територію ізолятора до хворих тварин, а потім пішла до здорових, чим могла їх заразити, - стверджує директор "Ласки" Дана Новарчук.

Про це вона написала на своїй сторінці в "Фейсбуці".

За її словами на території установи намагалися вчинити провокацію.

Дана Новарчук розповіла, що до них на територію прийшов чоловік, щоб взяти собаку і поки працівники офорлювали документи, то дівчина-волонтерка, яка зайшла з ним самовільно зайшла на територію карантинної зони.

"18.08.2017 року "волонтери" намагалися вкотре здійснити провокацію.

Одна з "волонтерів", яку впустили, без проблем, на територію "Ласки", самовільно зайшла у відділення карантину, що категорично заборонено, торкнулася усіх хворих тварин, а тоді попрямувала до вольєрів із здоровими", - написала вона.

Також жінка зазначає, що волонтерка викликала поліцію, коли їй зробили зауваження та заборонили купати хорих тварин працівники КП "Ласка".

"Поліція стала на бік КП і пояснила пані, що не можна заходити в зону карантину та ізолятора. Незадоволена "волонтер" викликала підмогу - "зоотерористів". На щастя, цього разу здійснити штурм їм не вдалося", - написала Дана Новарчук.

За словами директорки, люди хотіли пройшти на територію "Ласки", але працівники заборонили їм це зробити, бо проводилась дезінфекція. Вона розповіла, що її проводили для того, щоб здорові тварини не заразились.

"Цікавий факт, зоотерористи, думаючи, що ми не бачимо їх та не чуємо, біля воріт телефонували комусь і просили знайти хвору собаку і привезти до нас наче на лікування, щоб вони могли увірватися на територію КП", - додала жінка.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Богадна Новарчук ....трошкі неадикватна ...можна подумати що там стоять реальні дезбарєри? між приміщеннями , і те що " Ласка" простерілізує і випускає в місто тільки здорових тварин, десятки хворих на мікроспорію з бірками собак бігають і заражають дитячі майданчики !!!
Відповісти
Очередной бред от новарчук
Відповісти
Бачила прямий ефір стосовно цього поста. Так от, я вважаю перед тим, як щось писати, треба подивитися саме його. І взагалі, важко зрозуміти першому зустрічному всю цю історію з притулком і брехню Новарчук. Її один факт, протирічить іншому ,і це як мінімум. Аби реально зрозуміти за що воюють волонтери, треба хоч раз побувати на території притулку або хоча б спробувати туди потрапити.
Єдине, що можу сказати - не вірте словам цієї директорки-брехухи (кажу, як волонтер , що не одноразово в цьому переконалась)
Відповісти
Повністю підтримую пані. Там такі страхи....Наварчук притулок зробила як режимний об'єкт.Журналістам потрібно було спочатку провести розслідування а тоді писати.В Ласці табір смерті для тварин.
Відповісти
Я ніяк не можу зрозуміти чому ця новарчук ще досі на цій посаді. Диму без вогню не буває. Стільки вже було протестів, саме через її невиконання обовязків. Хто її на цю посаду поставив? І кому це вигідно? І чому вона сама знаючи відношення до неї багатьох людей не покине цю справу. Треба звертатись до міської ради щоб її накінець відсторонили
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні