СБУ затримала керівника секретного спецвідділу «Варти порядку» – ЗМІ

2
3
СБУ затримала керівника секретного спецвідділу «Варти порядку» – ЗМІ
Співробітники Служби безпеки України затримали члена громадського формування «Варта порядку» Романа Демидюка, який, за інформацією видання ВолиньPost, очолював секретний підрозділ формування.

Цей підрозділ, до складу якого входили колишні оперативні працівники міліції, був, по суті, спостережно-аналітичним відділом, який проводив стеження за людьми і підпорядковувався особисто Тиводару та звітував напряму йому, пише ВолиньPost з посиланням на “джерела, близькі до правоохоронних органів”.

Громадянин Демидюк
є колишнім співробітником так званого 7-го управління міліції, яке займалося розвідкою та зовнішнім спостереженням, стверджує видання. На жаргоні силовиків таких співробітників називають «тихарі». Їхня задача – змішатися з натовпом, стати непомітним та вести спостереження за об’єктом, до прикладу, під час масових заходів чи протестних акцій.

“Працівники 7-го управління мають високий рівень інтелекту, спостережливі, винахідливі та мають акторські здібності для того, щоб гармонійно вливатися в будь-яке середовище та розчинятися в ньому” – пише ВолиньPost.

Рядові учасники “Варти порядку” нічого не знали про існування підрозділу, який очолював Демидюк. Саме тому вони й обурюються, коли їх організацію звинувачують у незаконному прослуховуванні, стеженні і побитті.

“Однак спонсори «Варти порядку» прекрасно розуміли, наскільки визначальну роль цей підрозділ відігравав в системі збору компромату та залякування опонентів. Не даремно члени цього підрозділу отримували від 500 до 700 доларів на місяць” – пише ВолиньPost.

Демидюка затримали правоохоронці. І це викликало “справжню паніку в осіб, в чиїх інтересах відбувався збір компромату та залякування” – стверджує ВолиньPost.

На фото "Волинських новин": Роман Демидюк та Олександр Товстенюк у залі суду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Який він "спец",його вигнали за пянку.Працюючи таксистом неодноразово пяний їздив за кермом.
Відповісти
Він працював професійно так він вживав !!!, але !!!, агентурна мережа буда навики роботи має, а таксист це лише прикриття, завеликі умнього витрати як у таксиста.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні