Волинський футболіст гратиме за «Шахтар»

2
-8
Волинський футболіст гратиме за «Шахтар»
Колишній півзахисник ФК "Волинь" підписав контракт із "Шахтарем".

20-річний талант з Луцька пов’язав футбольну кар’єру з гірниками на 4 роки і вже заявлений “Шахтарем” на сезон, - повідомляє Sport Arena.

“Шахтар” давно стежив за Дудіком, проте підписав контракт після того, як футболіст в кінці липня отримав статус вільного агента.

Дудік встиг стартувати в Першій лізі з “Волинню” і зіграти два поєдинки, але разом з Олександром Чепелюком вирішив піти з команди всупереч існуючим контрактом. Однією з причин розриву могли стати борги “Волині” перед колишніми футболістами за січень-червень 2017 року.

Артем Дудік зіграв в УПЛ 28 матчів і забив 4 голи. Він є найкращим бомбардиром чемпіонатів України U-19 – 37 голів в 77 матчах.

Швидше за все, Дудік поки буде виступати за «дубль» “Шахтаря”, в якому вже два роки грає інший вихованець волинського футболу – атакуючий півзахисник Олексій Зінкевич.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже шкода. Артем був надією Волині, але він молодець, що обрав для себе правильний варіант) удачі!
Відповісти
Був футболістом, а став сєпаром! :) Знайшли куди йти, ви лише подивіться кого у тому Шахтарі виховують?! Ганьба!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні