Олександра Тиводара залишили на волі

6
-5
Олександра Тиводара залишили на волі
Апеляційний суд волинської області вирішив не брати Олександра Тиводара під варту.

Таке рішення ухвалила колегія суддів у п'ятницю, 18 серпня.

Нагадаємо, суд пешої інстанції раніше вирішив не брати Тиводара під варту. Його взяла на поруки низка депутатів від УКРОПу. Проти такого рішення виступила прокуратура. Правоохоронці подали апеляційну скаргу, в якій просять переглянути міру запобіжного заходу.

Прокурор Олександр Назарук подав до суду клопотання, в якому просив взяти Олександра Тиводара під варту на 60 днів. Своє рішення він мотивував тим, що залишаючись на волі, Тиводар може тиснути на свідків чи потерпілих, або ж може сховатися від слідства.

Нагадаємо, напередодні повідомлялося про те, що у Луцьку затримали Олександра Тивода, провели обшуки у його домівці та офісі "Варти порядку". Згодом у СБУ розповіли, що під час обшуків у "вартівців" знайшли контрабандні "жучки" для прослуховування, флешки з фотографіями, зброю, гранати та протитанкові міни.

Прокурор також звернув увагу на те, що керівник варти порядку підозрюється у посяганні на недоторканість приватного життя. Зокрема, наразі нібито вже зафіксовано 12 епізодів, в яких Тиводар вчинив незаконні дії. Санкція статті , за якою підозрюють чоловіка передбачає від 5 до 15 років позбавлення волі

Натомість адвокат Тиводара Вадим Матвіїв попросив суд скасувати особисте зобов'язання, тобто міру запобіжного заходу, яку визначив Луцький міськрайонний суд. На його думку, Олександр Тиводар не вчинив жодних злочинів, тому для обмежень немає підстав. Зі слів захисника, Тиводару досі не вручили повідомлення про підозру.

Зрештою колегія суддів вирішила залишити рішення без змін і не брати Тиводара під варту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Такі суди потрібно розганяти. Сета БЮТ та Укроп вигороджують злочинця.
Відповісти
Тиводар Герой України!!! обвинувачення сфабриковані!!!
Відповісти
ти - хвора людина, якщо так вважаєш...
Відповісти
Та не відповідайте йому. Це копійчаний бот Лапіна.
Відповісти
Дайте і мені джіпа з антенами і камерами - теж хочу знати, чим "дихають" лучани. Раз сліжка за громадянами - не злочин, то теж маю право. Хочу "жучків" натикати в податковій, а особливо в обох радах і "Директорії"
Відповісти
Все добре з цією справою. Особливо, як вчасно, коли мера потрібно було обирати. Когось жаба душить, що місто не може розірвати. Брудна боротьба за владу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні