Проблеми зі серцем чи травма черепа? Рідні звинувачують у смерті волинянина швидку

1
-1
Проблеми зі серцем чи травма черепа? Рідні звинувачують у смерті волинянина швидку
Мешканець Старосілля помер через несумісну з життям черепно-мозкову травму, а не через неоперативність швидкої.

Про справжню причину смерті розповів Головний лікар КЗ « ВОЦЕМДМК» Олег Куц, під час прес-конференції керівництва керівництва Волинського обласного центру екстренної медичної допомоги та медицини.

Нагадаємо, 14 серпня у селі Старосілля помер чоловік. Родичі загиблого стверджують, що смерть наступила тому, що машина швидкої допомоги приїхала запізно – через годину після дзвінка.

«О 18.28 надійшов виклик у Маневицьке відділення диспетчерської . Місцеві бригади були на викликах, проте о 18.30 виїхала Колівська бригада. За даними навігації прибула швидка о 19.00», - розповідає завідувач Луцького міського відділення екстреної медичної допомоги №1 Ярослав Городь.

«Чому родичі розповідають, що ми їхали годину? Дружина сама говорила, що спочатку побігла по сусіда, не взявши зі собою телефона. Ми припускаємо, що через це виклик до нас надійшов через пів години після падіння», - коментує Головний лікар КЗ « ВОЦЕМДМК» Олег Куц.

Також, головний лікар наголошує на розбіжності в офіційному діагнозі та справжній причині трагедії : «По-перше причиною смерті стала не серцева недостатність, а дуже складна черепно-мозкова травма несумісна із життям. Скоріше всього смерть настала ще до виклику медичної допомоги».

Зі слів фельдшера, який прибув на місце події, у постраждалого були усі симптоми перелому основи черепа - кров із носа, рота та вух. Також, у потилично -тімяній ділянці після пальпації лікар помітив підшкірну гематому.

Місцевий лікар медико-санітарної допомоги вказав причиною смерті серцеву недостатність.

Судово-медичну експертизу у цьому випадку не провели, тому коли насправді настала смерть та що стало її причиною невідомо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Рідним співчуття, а медикам вламати треба по саме не горюй.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні