У Володимирі заборонили продавати алкоголь військовим

2
-2
У Володимирі заборонили продавати алкоголь військовим
Депутати Володимир-Волинської міської ради підтримали рішення про тимчасову заборону продажу алкогольних та слабоалогольних напоїв особам у військовій формі.

Довкола цього питання озгорілися запеклі дебати, - повідомляє "Район.Володимир-Волинський".

Позафракційний депутат Василь Сусік озвучив думку, що війська частина цим рішенням хоче перекласти всю відповідальнисть на керівництво та громадськість міста.

Слово також узяв присутній на сесії командир ЗРП, полковник Костянтин Заїченко, який наголосив на важливості прийняття цієї тимчасової заборони.

Це він обґрунтував тим, що за місяць-два бригада повертається у місце своєї постійної дислокації і задля того, аби уникнути різних неприємних ситуацій та погіршення криміногенної ситуації в місті потрібно увести заборону на продаж алкоголю.

До слова, це питання неодноразово розглядалося на засіданнях громадської ради.

Окрім того в місті раніше існувала заборона на продаж алкоголю з 22:00 до 08:00, яка неодноразово оскаржувалася місцевими підприємцями в суді.

Наразі йдеться про тимчасову заборону (на період перебування бригади у місці своєї постійної дислокації) продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв особам у військовій формі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
їм і треба.
Відповісти
спиваються херої нації видно...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні