Чиновники не хочуть перевіряти квитки в луцьких маршрутках

2
5
Чиновники не хочуть перевіряти квитки в луцьких маршрутках
Начальник управління транспорту та зв’язку Анатолій Миронюк повідомив, що спеціалісти Укртрансінспекції уникають запрошення на перевірки квитків у маршрутках.

Про це йшлося під час виконкому Луцькради у четвер, 17 серпня.

Член виконкому Михайло Щур зазначив, що нещодавно ставив запитання про відповідність квитків у міських маршрутах встановленому зразку.

«Мені на це відповіли, що це не є функціє управління. У той же час, відповідно до нормативних актів, контроль на транспорті здійснюється працівниками цього управління. Разом з тим, управління має право здійснювати рейди і залучати до них працівників Укртрансінспекції. То чому прозвучала відповідь, що контроль квитків – не ваша компетенція?» - поцікавився він.

За словами начальника управління транспорту та зв’язку Анатолія Миронюка, управління може лише запропонувати Укртрансінспекції здійснювати перевірки.

«Такі перевірки проводились раніше. Але зараз Укртрансінспекція всіляко ухиляється від цього, бо має величезне навантаження. Місяць тому ми розіслали перевізникам листи про приведення квитків у відповідність до зразка», - відповів він.

Посадовець зазначив, що нині лише ЛПЕ до цього дослухалось і видає дійсні квитки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вивели у двір і дрючком по черепу
Відповісти
Бо Миронюку до одного місця всі Лучани. Буде він там напрягатись .Сторінку в фейсбуці зробив і радуйтесь.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні