--> «Світязь мене справді здивував», - журналістка про відпочинок на озері | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Світязь мене справді здивував», - журналістка про відпочинок на озері

0
19
«Світязь мене справді здивував», - журналістка про відпочинок на озері
Журналістка "ТСН" розповіла про незабутній відпочинок на Світязі.

Про те яким був тиждень відпочинку на озері редактор рубрики "Блоги" Світлана Кузьменко розповіла у своєму блозі на "ТСН".

Таа, жінка зізналась, що від тижневої відпустки на Світязі не очікувала нічого неймовірного, однак, згодом була приємно здивована.

"Від подорожі до Світязя я не очікувала аж нічого. Взагалі ми з подругою обрали це місце для відпустки, швидше, з безвиході. Для закордону в неї не було паспорта, а в нас обох – зайвих грошей", - написала вона.

Окрім того, Світлана Кузьменко зізналась, що про Світязь вона майже нічого не знала, однак все-таки поїхала відпочивати туди на тиждень.

"Так наш вибір припав на Світязь, про який ми лише щось-десь-трохи чули. Власне, наші знання обмежувалися тим, що це головне з Шацьких озер, що це Волинська область, що там зазвичай небагато людей і можна половити рибу. Відпочинок на Світязі настільки не викликав ентузіазму, що мене навіть не потягнуло його фото в Інтернеті подивитись", - розповіла вона.  

Після того ж як вона разом з подругою приїхала на Світязь була приємно здивована красою озера Світязь.

"Величезне озеро з прозорою водою, колір якої змінюється від бірюзового до темно-зеленого, як на фото з Мальдів. Біля берега то тут, то там на майже дзеркально спокійній поверхні колихаються прив'язані дерев'яні човни – сам Гемінгвей був би у захваті. І все це під пухнастими хмарами і тишею навколо, яку зовсім трохи порушують краплі дощу, розбиваючи поверхню озера.

Так я закохалась у Світязь", - написала вона.

Крім цього, жінку приємно здивувала велика кількість атракцій, які пропонують у Світязі.

"Помилувавшись озером, ми пішли на розвідку, і виявили, що окрім, власне, самого Світязя, тут є чим зайнятися. У наявності кілька видів екскурсій, прокат велосипедів, квадроциклів, човнів, катамаранів, катерів і навіть дайвінг та яхтинг", - написала вона.

Так, жінки відвідали кілька екскурсій, на одній з яких перепливали на човнах кілька озер, а вкінці навіть зуміли загадати бажання.

"Наприкінці цієї екскурсії нас привезли до флагштока, на якому майорів прапор України, а нижче – безліч синьо-жовтих стрічок.

Як нам пояснили – це місце для загадування бажань. Причому чим вище зав'язати стрічку, ти більше шансів, що бажання здійсниться. Хлопці-екскурсоводи (ми пливли на двох човнах) були настільки милими, що дозволили дівчатам за бажання видертись собі на плечі, аби зав'язати стрічку якомога вище", - розповіла Світлана Кузьменко.

Сподобалась жінці і гроза, яка була на Світязі у ті дні.

"Кілька разів нас біля озера заставала гроза – і це було справжнє диво. Ми просто сиділи, розкривши рота і широко розплющивши очі, бо не бачили такого ніколи. Хмари то вигиналися містком над озером, то сонце раптом виглядало і накладало свій світловий фільтр на усе, роблячи кольори насиченими і яскравими, ніби під фільтрами  "Інстаграму" - розповіла жінка.

"Світязь мене справді здивував, і навіть більше – причарував. Він обов'язково вразить і вас, навіть якщо вважаєте, що бачили надто багато, аби захоплюватись звичайним озером. Хоча, можливо, справа в тому, що воно завгодно яке – казкове, приголомшливе, чарівне, – але точно не звичайне. Їдьте туди, і ви точно не пошкодуєте" - порадила жінка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
19

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні