--> Рівнянин викрав сім велосипедів з наркотиками в кишені | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Рівнянин викрав сім велосипедів з наркотиками в кишені

1
0
Рівнянин викрав сім велосипедів з наркотиками в кишені
Напередодні невідомий заліз у приміщення магазину на вулиці Дубенська у Рівному, віджавши вхідні двері. Зловмисник вкрав сім велосипедів, чотири титанові диски та колесо.

Поліцейські карного розшуку у результаті проведених розшукових заходів отримали оперативну інформацію, що зловмисник знову хоче обікрасти цей же магазин, - повідомляє ОГО із посиланням на патрульну поліцію Рівного.

Сьогодні, 15 серпня, близько третьої ночі злодій шляхом віджиму вхідних дверей заліз у приміщення магазину, звідки виніс три титанові диски. Та, коли повернувся у магазин за черговим товаром, його з велосипедом у руках затримали оперативники.

Під час поверхневого огляду зловмисника у кишені куртки поліцейські знайшли та вилучили три пакетики з метамфетаміном.

"За фактами скоєння крадіжок слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України", — повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Рівненського відділу поліції Іван Крайняй.

Неодноразово судимого за крадіжки та наркозлочини зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За скоєння чергових злочинів чоловікові загрожує у шість років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Рівнянин, з наркотиками в кишені, викрав сім велосипедів. Якось так.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні