Розважальний Центр «Промінь» відкриватимуть Sonya Kay, Віра Кекелія та Alekseev 24 серпня*

0
24
Розважальний Центр «Промінь» відкриватимуть Sonya Kay, Віра Кекелія та Alekseev 24 серпня*
24 серпня, на День Незалежності України проходитиме святкове відкриття Розважального центру «Промінь».

Організатори свята запрошують усіх мешканців міста аби провести цей чудовий день разом. Комплекс хоче подарувати своїм гостям масу незабутніх вражень та позитивних емоцій.

Це дійство розпочнеться о 12:00 з урочистого перерізання червоної смужки перед дверима комплексу. Після чого на площі Розважального Центру на гостей чекатимуть фотозони, різноманітні локації з майстер-класами та цікавими розвагами для дітей та дорослих.



О 16:00 розпочнеться концерт, у програмі якого прийматимуть участь наші улюблені артисти Волині, на сцені розігруватимуться різноманітні подарунки від комплексу та його орендарів, ну і звичайно, яскравим подарунком стануть запрошені зірки з «променем в серці»: СОНЯ КЕЙ з її супер хітом «Зоряний саундтрек», фіналістка телевізійного шоу «Голос країни» Віра Кекелія з незабутнім виконанням пісні «Грицю» та Alekseev - надзвичайно талановитий співак, який зібрав більше 30 мільйонів переглядів на пісню «Пьяное солнце».



А на завершення організатори підготували ще один сюрприз – лазерне шоу! Яскраве та захоплююче світлове шоу, що здатне перемістити вас у світ світла, звуку і майбутніх технологій.

Довідка:
«Промінь» - сучасний Розважальний Центр, котрий вміщає в себе новітній 5-зальний кінокомплекс із загальною кількістю у 953 місця. Найбільший кінозал являється одночасно концерт-холом, де планується проведення наймасштабніших концертів сучасних зірок.

На 2-му поверсі знаходиться Дитячий розважальний комплекс "Смугастий носоріг", де працюватиме дитяче містечко, лабіринт, зона ігрових автоматів, кафе, театр, дитяча перукарня і арт-зона, в котрій відбуватимуться заняття для дітей і майстер-класи для дорослих на постійній основі.

Поверхом вище чекає на своїх відвідувачів "George`s Club" - боулінг-більярд клуб, який орієнтований на сімейний та молодіжний відпочинок, де проводитимуться на постійній основі різного типу турніри та вечірки.

І ще одна цікава зона нашого комплексу – «Force Arena». Це найбільша та найсучасніша в Західній Україні кіберспортивна арена, де проводитимуться турніри із найбільш популярних дисциплін, а саме: Counter-Strike, Global Offensive, DOTA 2, World of Tanks, Hearthtone та інших.

А на 4-му поверсі Розважального Центру знаходиться фуд-корт, де Вас пригощатимуть смачною їжею заклади із кухнею різного типу та національностей. І саме цікаве, що Ви маєте змогу присісти не лише в середині закладу, а й зовні - на великій терасі з милуючим краєвидом!


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
24

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні