Ковель може повторити сміттєву долю Львова

0
8
Ковель може повторити сміттєву долю Львова
Сміттєзвалище у Ковелі майже заповнене, а люди далі викидають туди побутові відходи.

Начальник управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Ковельського міськвиконкому Андрій Стернічук стверджує, що сміттєзвалище біля селища Люблинець, заповнене сміттям на 90 відсотків, - повідомляє Про Ковель.

За словами чиновника, сміттєзвалище необхідно розширювати, однак на ці роботи не має коштів.

Зазначимо, що наразі площа становить 7,8921 гектара.

Полігон продовжує приймати на захоронення сміття від населення, організацій, підприємств згідно затверджених тарифів. До слова, за півроку на полігон надійшло понад 63 тисячі кубометрів відходів, а протягом минулого року було захоронено 126,4 тисяча кубометрів.

До того ж, Андрій Стернічук зазначає, що полігон існує за кошти, які надходять від комунальних підприємств. А останні їх отримують від користувачів своїх послуг, тобто нас – ковельчан.

Зауважимо, якщо сміттєзвалище заповнять, а його площу не розширять, відходи будуть вивозити за межі області, як це роблять у Львові.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні