У Луцьку «штрафонули» майже півсотні курців

7
-1
У Луцьку «штрафонули» майже півсотні курців
У Луцьку склали адмінпротоколи на 43 осіб, які курили у невстановлених місцях.

Протягом останнього тижня муніципали склали 43 адміністративних протоколів щодо порушення правил паління в громадських місцях, які передано на розгляд адміністративної комісії за місцями реєстрації порушників, - повідомляє прес-служба департаменту муніципальної варти Луцькради.

До того ж, видані близько 15 приписів суб’єктам господарювання, об’єктам ресторанного господарства та сфери послуг із зобов’язанням розміщення наочної інформації, яка складається із графічного знаку про заборону куріння та тексту: «Куріння заборонено!», а також заборони розміщення попільничок на літніх майданчиках.

Ткож, правоохоронці провели понад 80 роз’яснювальних бесід з метою недопущення паління на території залізничного вокзалу та автовокзалу, поблизу навчальних закладів, закладів охорони здоров’я, зупинках громадського транспорту, літніх майданчиках, в парках, скверах тощо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А вони пояснили де можна курити?
Я не розумію нащо цей цирк. Або нехай прирівнюють тютюнопаління до наркотика і взагалі забороняють, або нехай облаштовують місця для куріння, або залишать людей в спокої і не влаштовують показуху.
Відповісти
це - перемога
Відповісти
Треба збільшити штрафи
Відповісти
Ще приписи дати міськраді яка поставила нові смітники в центрі на зупинках і переходах! І ці смітники з відділом для недопалків. Мотивуючи курити в невстановлених місцях.
Відповісти
в кафе можна вживати алкоголь , це нормально і зовсім не щкодить а от не дай боже закурити. ті що курять теж є громадянами і повинні мати права.
Відповісти
Штрафували б краще пішоходів, які переходять вулиці де завгодно.
Відповісти
Давно пора, бидло курить де попало, неважливо чи поряд діти чи інші люди, які мають цей сморід нюхати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні