У харчоблоці волинської психлікарні обвалилась стіна

1
5
У харчоблоці волинської психлікарні обвалилась стіна
У харчоблоці Волинської обласної психіатричної лікарні №1 обвалилась стіна.

Головний лікар Людмила Юрко розповіла, що у харчоблоці лікарні днями завалилась перетинка стіни, яка раніше була підперта лише деревом.

«Теоретично могли постраждати люди, але там обгороджено. Ми передбачали варіант, що, стіна може завалитись. Посадовці знають про цю ситуацію, часто приїжджають, дивляться і обіцяють», - розповіла Людмила Юрко.

За її словами, управлінню капітального будівництва ще в квітні виділили 500 тисяч гривень на ремонт даху харчоблоку, однак коли почали обсипатися стіни, ці кошти вирішили не використовувати.

«Гроші так і лежать. Не почали нічого робити, бо цих коштів на ремонт самого харчоблоку не вистачає. Ми написали листи в обласну раду, облдержадміністрацію, управління охорони здоров’я, що додатково потрібно 460 тис. грн. Стіни не витримають нового даху. Якщо гроші виділять і харчоблок не завалиться до того часу, то ми його відремонтуємо», - зазначила головний лікар.

Людмила Юрко додала, що кухарі бояться, аби харчоблок остаточно не завалився, однак змушені там працювати, щоб нагодувати хворих.

«З внутрішньої сторони ми ввели обмеження, люди не заходять на ту сторону. Також провели додатковий інструктаж, що зовнішній куток – аварійний. Звичайно, це небезпечно, але в лікарні майже 400 хворих і їх треба годувати», - наголосила вона.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Зараз рухне і привалить когось!» – кухня-розвалюха волинської психлікарні чекає милості від чиновників.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну,а в.о. міністра охорони здоров'я на БАНДЕРШТАТІ розказувала,що робив би бандера,якби був міністром охорони здоров'я.... ЖАХ!!! Ве гірше не може бути.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні