Товстенюка за п’янку судитиме суддя, який відпустив Тиводара

6
-4
Товстенюка за п’янку судитиме суддя, який відпустив Тиводара
Під час розгляду справи голови фонду Ігоря Палиці Олександра Товстенюка, який керував автомобілем у нетверезому стані, на судовому засіданні головувавтиме суддя Луцького міськрайонного суду Ярослав Артиш.

Згідно з інформацією ресурсу Судова влада України. розгляд справи Олександра Товстенюка призначений на 9:20 понеділка, 14 серпня. Головуючий суддя: Артиш Я. Д.



Цікаво, що цей самий суддя розглядав справу про обрання запобіжного заходу голові формування “Варта порядку” Олександрові Тиводару, якого звинувачують у підозрюють у організації побиття керівника Волинського осередку "Національного корпусу "Азов" Андрія Д'яченка, зберіганні боєприпасів та незаконному стеженні за людьми. Тоді суддя вирішив відпустити Тиводара на поруки.

Нагадаємо, Олександра Товстенюка затримали у Луцьку 30 липня за водіння в нетверезому стані. Наступного дня Товстенюк через інтернет-видання «Волинські новини» зізнався, що справді випив перед тим, як сісти за кермо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Совпадєніє?
Відповісти
Я казав спакойно, ми своїх не кидаємо, як треба то і панасмько-швейцарський паспорт зробим.
Відповісти
В смислі відпустив?? Виправдав і побажав удачі?))
Відповісти
Невже вам всім не набридло робити коменти. Живіть і радійте життю.Вони собі розберутьсяьГоловна цінність як у одних так і у інших це гроші. Повірте вони про нас і не думають.
Відповісти
А ти поліція нравів? Не треба повчати як і кому реагувати на новину. Кожен сам вирішує писати чи просто гортати далі.
Відповісти
Того ти і Вася,що клепка в тебе не вдалася
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні