На Волині п'яний підліток за кермом влетів в електроопору

0
5
На Волині п'яний підліток за кермом влетів в електроопору
У Ковелі нетверезий підліток врізався в електроопору, а штраф сплачуватиме власник авто.

Випадок стався 29 жовтня 2016 року. Підліток перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, керував автомобілем марки «IVEKO TURBO DAILY» по вулиці Брестська, не впорався з керуванням і врізався в електроопору, - пише Район.Ковель.

Вартість ремонтних робіт електроопори склала 18 736 гривень. 7 грудня 2016 року частково було погашено суму нанесених збитків в розмірі 3 тисячі гривень. Тому «Волиньобленерго» у суді попросив стягнути з власника автомобіля 15 736 гривень.

За законом, шкода відшкодовується особою, яка на відповідній правовій підставі володіє транспортним засобом. В результаті чого, відшкодовувати усі ремонтні роботи довелось власнику автомобіля, а не підлітку.

На користь Приватного акціонерного товариства «Волиньобленерго» суд стягнув відшкодування завданої йому шкоди у сумі 15 тисяч 736 гривень та судові витрати в сумі 1600 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні