Волинь будівельна: ТОП найкращих*

0
-6
Волинь будівельна: ТОП найкращих*
Будівництво - сфера, яка була, є і залишатиметься актуальною завжди. Саме завдяки будівельникам зростають мальовничі приватні будинки та комфортні багатоповерхівки. Звести дім, покласти паркет, поштукатурити стіни, обставити помешкання, покласти бруківку – вони можуть все.

До їхнього свята – Дня будівельника, яке традиційно відзначають у другу неділю серпня, – видання «Волинь24» підготувало серію матеріалів про найкращих волинських будівельників і тих, хто крокує з ними поруч.

«ЛУЦЬКСАНТЕХМОНТАЖ №536», ІГОР ЧОРНУХА



Хочете гарантовану якість і чесний договір на квартиру? Вам у «Луцьксантехмонтаж»!

Будівельна компанія «Луцьксантехмонтаж №536» (гендиректор Ігор Чорнуха) має майже 60-літню історію успіху. Нині зводить рекордні обсяги житла на Волині. Підприємство упевнено зберігає лідерство на будівельному ринку Західної України.

Свого часу на позицію лідера компанію вивів Віктор Чорнуха, нинішній голова наглядової ради ЛСТМ.

Колектив «Луцьксантехмонтаж» об’єднує понад сім сотень людей. Тут стабільно високий рівень заробітної плати. Компанія належить до сумлінних платників податків та кращих роботодавців краю.

Станом на серпень 2017-го лише в Луцьку кипить робота на 35-ти об’єктах «Луцьксантехмонтаж». До здачі цього року готують чимало площі житла (і це сучасні житлові комплекси, що стануть окрасою міста), а також такі дороговартісні бюджетні об’єкти, як луцький Будинок правосуддя та перинатальний центр.

Обравши «Луцьксантехмонтаж», ви отримаєте квартиру у будь-якому районі міста від одного з найбільш досвідчених забудовників в місті.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «ОДИН ДЕНЬ ІЗ ГЕНДИРЕКТОРОМ «ЛУЦЬКСАНТЕХМОНТАЖ» ІГОРЕМ ЧОРНУХОЮ. РЕПОРТАЖ ДО ДНЯ БУДІВЕЛЬНИКА».

«ЛУЦЬКИЙ ДОМОБУДІВЕЛЬНИЙ КОМБІНАТ»



Хочете квартиру для себе та своїх дітей у затишному куточку міста? Вам у «Луцький домобудівельний комбінат»!

ЛДБК - компанія, яка першою в незалежній Україні почала будувати житло. Підприємство було створене у 1998 році на базі заводу великогабаритного домобудування, що працював із 1981 року.

Кістяк колективу зберегли, лишивши професіоналів із неабияким досвідом та доповнивши молодими спеціалістами із прогресивними ідеями.

У той час, як в місті та загалом у країні відбувалася економічна криза і будівництво стояло, саме ЛДБК у 2001 році збудував першу за час незалежності багатоповерхівку в Луцьку.
Досвід ЛДБК – майде два десятки літ на будівельній ниві, десятки збудованих сучасних житлових будинків, понад 1000 задоволених сімей.

Але як неодноразово зазначало керівництво компанії, для них пріоритет – не кількість зданого житла, а його якість.
Обравши ЛДБК, ви матимете: житло, що орієнтоване саме на вас, з врахуванням потреб кожного.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «ХТО БУДУЄ НАМ ЖИТЛО, АБО РОБОЧИЙ ДЕНЬ НА БУДМАЙДАНЧИКУ ЖК «КАРАМЕЛЬ RESIDENCE»

«ІНВЕСТОР», АНДРІЙ РАЗУМОВСЬКИЙ



Хочете котедж за містом, квартиру з терасою в селі чи на десятому поверсі з видом на старе місто? Вам у «Інвестор»!

Це – велика будівельна компанія, де в першу чергу дбають про ваш спокій – обирають тихі райони з великою кількістю зелених насаджень.«Будуємо майбутнє» - ось, що обіцяють вам ця команда професіоналів, що втілить у життя ваші мрії.

«Супернова» – найграндіозніший проект міста - вісім багатоповерхівок по десять поверхів , по суті - цілий мікрорайон, на 752 квартири. Також, це - єдиний житловий комплекс в місті, у якому ліфт знаходиться посередині сходового майданчика, щоб уникнути лишнього шуму в квартирах.

«Місце розташування тут ідеальне – тихо. За вікном – ботанічний сад, його вже не забудуєш, завжди можна буде відпустити дітей побігати там», - розповідає виконроб ЖК «Супернова» Ігор Пех. А ще з вікон квартири бачиш Стир, старе місто включно зі Замком Любарта, Лютеранською кірхою.
ЖК «Юпітер» знаходиться в Липинах. Тут буде три будинки на чотири поверхи, на першому – квартири із терасами, обгороджена територія.

«До того часу, поки ми добудуємо «Юпітер» – пустих квартир вже не буде. Людям подобається – в першій черзі вже немає вільних квартир!» - усміхається майстер ЖК «Юпітер» Андрій Поліщук.
ЖК «Сіріус» розташований у Струмівці. Це котеджне містечко на 16 квартир-будиночків, у кожного з яких – свій вихід, своя зелена територія.

Гарантувати якість будівництва може кожен з працівників, хто зводив ці споруди.

«Я радий, що люди обирають нашого забудовника. Можу дати 200% гарантії, що тут все якісно – матеріали екологічно чисті та енергозберігаючі, люди досвідчені, хочуть працювати . Мені подобається будувати для людей!» - підкреслює Андрій Поліщук, майстер ЖК «Юпітер».

Якщо оберете квартиру від «Інвестора», ви матимете : затишне житло в зеленому та тихому місці, побудоване командою людей, які хочуть і вміють будувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ті, хто будує майбутнє, або БК «Інвестор» в обличчях*

«GIPSPUTS», ОЛЕГ ВЕЛИЧКО



Хочете стіни, які будуть настільки рівними, що навіть муха не зможе на них сидіти? Вам у «Gipsputs»!

Це – фірма, що займається гіпсовою штукатуркою машинного нанесення. Німецька матеріали та німецька технологія – запорука якісної роботи підприємства. Їхній матеріал дозволяє стінам дихати, а спосіб накладення допомагає закінчити ремонт швидше.

Керівник фірми «Gipsputs» Олег Величко розповідає, що любов до будівництва у нього змалечку: «Коли мені було два роки, батько почав будувати наш будинок. Можна сказати, що все дитинство я провів на будівництві».

Вже три роки він має команду професіоналів, які працюють на результат. Вони постійно вчаться та вдосконалюються, і сприймають кожне нове замовлення як джерело натхнення та досвіду.

Завдяки цьому їх запросили штукатурити житлові комплекси «Луцеорія» та «Супернова» та Миколаївський монастир у селі Мильці.

Вибравши «Gipsputs», ви матимете: гарантію на роботу, економію коштів та часу, постійну співпрацю з керівником компанії під час та після завершення роботи.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «GIPSPUTS» - ПОЧНИ ЕКОНОМИТИ ЧАС ТА ГРОШІ»

ЖК «LUCEORIA»



Хочете комфортний дім у самому центрі міста, за будівництвом якого можна спостерігати он-лайн? Тоді вам в ЖК «Luceoria»!

Якщо ви завжди мріяли жити в самому центрі Луцька, з видом на парк з одного боку і на головний проспект міста з іншого, - поспішайте придбати квартиру у ЖК «Luceoria». Кожен покупець зможе насолодитися заходом сонця у місті під чашечку кави на власній заскленій лоджії. Окрім цього, вже за 10 хвилин пішки ви зможете дійти до ЦУМу, Київського майдану, та Центрального ринку.

Тут вас очікують комфортні 1-, 2- та 3- кімнатні квартири з можливістю індивідуального планування та раціонального використання простору. У кожного – індивідуальне опалення та шумоізоляційні вікна, гараж та господарське приміщення.

Переймаєтеся щодо того, як проходить зведення вашої майбутньої квартири? У «Групі ТЕХСЕРВІС» можна записатись на індивідуальну екскурсію на об’єкт або спостерігати за цим процесом в Інтернеті.

“Нашим пріоритетом є якість, тому на всіх стадіях будівництва ми застосовуємо сучасні технології, високотехнологічне обладнання та енергозберігаючі матеріали. Використовується лише надійна сировина, яка відповідає нормам та сучасним технологіям” – запевняють забудовники ЖК «Luceoria».

Звернувшись у «Luceoria» ви матимете: комфортну квартиру в центрі міста з надзвичайним краєвидом та ідеальною інфраструктурою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «ЖК «LUCEORIA»: ІДЕАЛЬНИЙ КОМФОРТ У ЦЕНТРІ ЛУЦЬКА»

ЖК «БРИТАНІЯ HALL», МИРОСЛАВ ГОРДІЙЧУК



Бажаєте мати квартиру британської якості та краси? Вам у «Британія Hall»!

«Британія Hall» - перший будинок у Луцьку та Волинській області, що зводиться за технологією модульного будівництва. Це означає, що фактично дім будується на заводі, а не на висоті, в польових умовах. Усі стіни вже готовими привозять на об’єкт та монтують на будівельному майданчику. Завдяки цьому вони ідеально рівні та прекрасно зберігають тепло.

Така технологія дозволяє перетворити будинок на такий собі «термос» : «Коли в Луцьку було -22, то в нас на першому поверсі було +4», - розповідає менеджер відділу продажів «Британія Hall» Юлія Чухрій.

Триметрові стелі, консьєрж, цілодобовий відеонагляд та охорона, кімната для візочків та всі зручності для маломобільних груп населення, дитячий майданчик біля будинку, санвузел на першому поверсі – всі ці зручності ви гарантовано отримаєте разом із вашою квартирою.

Щоб забезпечити максимальний комфорт всередині квартири, «Британія Hall» пропонує можливість індивідуального планування та послуги кваліфікованого дизайнера.

Обравши «Британія Hall» ви отримаєте: тепле комфортне житло, гарантії від виробника та забудовника, максимальну безпеку для вас та вашої родини від компанії «Royal House», яка стала лауреатом престижної Європейської Премії у галузі нерухомості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «БРИТАНСЬКІ ТРАДИЦІЇ У ЛУЦЬКУ - ЖК «БРИТАНІЯ HALL»

«DOMUM GROUP», ЮЛІЯ РОГОЖИНА



Ви маєте ділянку землі під забудову і не знаєте, що з нею робити? Вас приваблює мох на стінах або нестандартні мармурові під’їзди? Вам у «Domum group»!

Це – студія, що займається дизайном - інтер’єри, екстер’єри, оформлення під’їздів та ландшафтів, більше того - організація декору на Lutsk Fashion Weekend-2017. Окрім цього, тут ви можете замовити візуалізацію свого майбутнього будинку та його проект.

«Будівельник – це не дядько з вусами, що кладе цеглу на будівництві, а людина, що за допомогою своєї фантазії змінює світ», - впевнена керівник «Domum group» Юлія Рогожина. Саме за таким принципом вона і вибудовує роботу у своїй компанії.

Тут усі молоді та креативні, бо голова фірми обирає кадри самостійно: «Мої робітники не працюють в радянському стилі, заради того, аби їм поставили галочку. Я обираю лише тих, хто хоче рухатися, розвиватися, вкладати всі свої сили в роботу і кожного разу робити її швидше і краще».

Обравши «Domum group», вам не доведеться наймати додаткових спеціалістів для облаштування будинку. Єдине комплексне підприємство на Волині використає кожну деталь, яка вам сподобалася, перетворить квартиру на космічний корабель і головне – у визначений термін!

ЧИТАТИ ТАКОЖ: « БУДІВЕЛЬНИК – НЕ ПРОСТО ДЯДЬКО, ЩО КЛАДЕ ЦЕГЛУ!», - КЕРІВНИК СТУДІЇ «DOMUM GROUP»

«ВИШКІВ БРУК», СЕРГІЙ БАЛИЦЬКИЙ ТА МИКОЛА ПАНАСЮК



Хочете ідеально рівну плитку, яка залишається красивою протягом 25 років? Вам у «Вишків Брук

Це – підприємство, що більше 20 років займається виготовленням та вкладанням бруківки, тротуарної плитки, декоративних бетонних елементів для будівництва.

Засновники підприємства «Вишків Брук» – Сергій Балицький та Микола Панасюк - перейняли досвід німецьких колег та вирішили перенести німецьку якість на терени Волині. Для цього вони використовують сучасну технологію вібропресування та особливі хімічні додатки французької фірми «Krеzо», які сприяють особливому ущільненню бетонної суміші.

Завдяки серйозному підходу підприємців, їхніми клієнтами стали Луцька та Ковельська міські ради, «Укрнафта» та «ANP» мережа супермаркетів «Колібріс», «Салют», «Наш Край». Також фірма облаштоувала санаторій «Пролісок» та парк 900-річчя Луцька.

Особливу увагу у «Вишків Брук» приділяють спрівпраці з замовником: «Багато клієнтів часто пропонують цікаві ідеї щодо того, як вони бачать своє подвір’я. Наші майстри виїжджають на об’єкт, роблять заміри, враховуючи ландшафт та побажання клієнта, ми робимо робочий проект, складаємо кошторис. Індивідуальний підхід – це принцип нашої роботи!» - розповідає Микола Панасюк.

Замовивши послуги «Вишків Бруку», ви отримаєте: бруківку , яка не поглинає воду та не стирається протягом 25 років, гарантію на роботу та кваліфіковані поради експертів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «ПРАЦЮЄМО ЗА ЄВРОПЕЙСЬКИМИ СТАНДАРТАМИ – ОДИН ІЗ ЗАСНОВНИКІВ «ВИШКІВ БРУК» МИКОЛА ПАНАСЮК»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні