Він називає себе офіцером, а прикидається важкохворим, - Олексій Кушнєр про суд над Тиводаром

13
12
Він називає себе офіцером, а прикидається важкохворим, - Олексій Кушнєр про суд над Тиводаром
Доброволець «Азову» Олексій Кушнєр розповів, чому воїни АТО зібрались на акцію під стінами Волинської облради, де озвучили звернення до влади і силовиків з проханням зупинити свавілля у Луцьку.

«Те, чого ми тут зібралися, пов’язане і з судом над керівником «Варти порядку» Олександром Тиводаром. Його відпустили на поруки, хоча йому інкримінують серйозні статті. Він називає себе офіцером, однак прикидається важкохворим», - зазначив Олексій Кушнєр.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Владо, наведи порядок у місті!»: повний текст звернення АТОвців з приводу ситуації у Луцьку

За його словами, воїни хочуть, аби слідство об’єктивно розслідувало «справу Тиводара».

«Якщо ж доведуть провину керівника «Варти порядку» чи групи осіб, то потрібно, аби вони за це відповіли, а не ховалися. Бо як проводити незрозумілі акції по місту, то вони це можуть, а відповісти за свої вчинки – їх немає», - додав Олексій Кушнєр.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ніколи не бачив, об офіцери так себе принижували. Здорова людина лежить на носилках в суді. До того випадку ніхто ні про які хвороби цього циркача не чув. Так впасти мордою в грязь може лише останній боягуз.
Відповісти
То не офіцер.а шавка палиці.
Відповісти
А шо офіцер неможе бути важко хворим? Знімай з Тивадара пагони і міняй фуражку. Влада міняється.
Відповісти
Може, але щось дуже підозріло невчасно скосила його болячка, вам не здається?
Відповісти
Рекетир а не офіцер.На зону паскуду
Відповісти
Все правильно сказано але ті Азови, Айдари, Дніпро різні Праві-ліві сектори, Варти, Самооборони (від кого самообороняються, від таких самих українців) - це все треба прибирати і поки це все існує, спокою в Україні не буде!!!
Відповісти
Шановний, а ви не думали, що якби не всі вищеозвучені, які в 14му заслонили собою Україну, то остання виглядала б зараз як Сирія, і ви б цілком можливо зараз не сиділи б в комфорті стукаючи по клавіатурі. Того може ми маємо право сказати своє слово?!
Відповісти
Антикорупційні органи зобов'язані перевірити джерела фінансування т.з. Варти порядку. Боюсь що ці гроші є брудними. Звичайно Укропу будуть верещати про політичні переслідування, але в державі має діяти закон, а не Палицькі забаганки. Право на силу може мати лише держава. І ще одне , всі уже бачать що Аверс ніякий не телеканал, а інструмент одурманювання лучан і вихваляння Вождя зі Швейцарії та наближених фюрер її типу Поліщука. Я вважаю що його можна вимагати позбавлення ліцензії.
Відповісти
Так званому "вождю з Швейцарії" не везе. Не вдається торф, не вдається бурштин. По місту прокотилась недобра слава про його місцевих сателітів (чи то васалів). Вони показали своє гниле нутро. Люди, які нюхали порох, виступили проти них. 30 серпня відбудеться сесія обласної ради. "Вождь" приїде за черговою жертвою - дерибанити землю старого ринку. З тих джерел, яким я вірю, спроба такого дерибану може вилитись в масове соціальне невдоволення. Навіть таке, що "вождю" буде не до базарної землі... Поживемо - побачимо, казав сліпий.
Відповісти
Тиаодар- типовий тушка і пристосуванець. Як і більшість палицьких
Відповісти
ОФІЦЕР ЗАОЧНИК В ІНСТИТУТІ НАВІТЬ НЕ БУЛО ВІЙСКОВОІ КАФЕДРИ
Відповісти
Другий Насіров
Відповісти
Яка Сирія це що зараз може призвести до Сирії Шахраї оточили все чи хтось після революції сидить стих не просто це ім на руку відтянули одних від корита стали другіі граблять стею самою швидкістю в державі стало ще гірше житти .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні