--> Ефектне фото дороги з Луцька до Львова підірвало соцмережі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ефектне фото дороги з Луцька до Львова підірвало соцмережі

5
17
Ефектне фото дороги з Луцька до Львова підірвало соцмережі
Блогер Павло Бондаренко розмістив у Фейсбуці ефектне фото оновленої дороги з Луцька до Львова, потроливши «зрадофілів» і «всепропальщиків».

Його пост зібрав півтори тисячі лайків, близько трьохсот перепостів, а також був перепублікований одним з найпопулярніших в Україні і Росії блогерів «Живого Журналу» - Ігорем Бігданом.



Павло Бондаренко опулікував фото, написавши:

«На знімку - побудована дорога Львів-Радехів-Луцьк. Саме - побудована, бо ремонтувати там було нічого - ті, хто їздив підтвердять. 152 кілометри.

Добудовується багатостраждальна траса Одеса-Рені (331 км), яку клявся ввести до кінця 2016 року тодішній голова Одеської ОДА М. Саакашвілі.

На жаль, форс-мажор призупинив будівництво шляху Полтава-Кременчук (113 км). Виявилося, що радянські шляховики побудували цю дорогу таким чином, що основи під нею практично немає. Довелося залучати фахівців і переробляти проект.

Сьогодні в Києві проектні зміни затверджено. Буде застосовано сучасну технологію холодного ресайклінгу. Терміни закінчення будівництва не зміняться.

Бажаючі можуть щось додати до цього списку, бо я може щось не знав, та ще й забув і не дописав - ніззя обійняти необіймане.

Нічого не міняєцца? Мало? Окстітєсь, за рік-два багато не зробиш. Знаєте, скільки коштує капітальний ремонт одного км. дороги в ідеалі, за європейськими кошторисами? А у нас - на секундочку - лише на ведення АТО витрачається до 6-7 млн. доларів на день.

Отож те, що зараз будується - чудо, яке навряд чи здатні оцінити любителі понити про "всьопропало" та "всюдизрада". Та і що тут цікавого - подумаєш - дорогу зробили. От якби якийсь блогер написав, що дорогу не зрлобили, а гроші вкрали - ото було б лайків та коментів: «гетьзлочиннувладу».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
17

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та не те слово, порвало весь інтернет, топ переглядів 2017
Відповісти
Як в народі кажуть, "пизд.ти не мішки таскати". Саме так на ту дорогу треба дивитись , загальним планом і чим по дальше, бо зблизька це фуфло.
Відповісти
Яких 6-7 млн на день на АТО звідки такі цифри?
Відповісти
Не читайте цю дибільню брехню!!!!! Яке має відношення дороги Радехова, до АТО????? Перестаньте бути Сепаратистами!!!!! Це я до "відомих" блогерів!!!!
Відповісти
Молодці , дорога супер !!! їдеш , аж приємно .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні