Я такими речами зараз мало переймаюся, - Володимир Мельникович про затримання «вартівців»

5
-5
Я такими речами зараз мало переймаюся, - Володимир Мельникович про затримання «вартівців»
Екс-керівник СБУ у Волинській області Володимир Мельникович, а нині один із фундаторів БФ "Волинь2014", займається волонтерством та не надто переймається перепитіями навколо "Варти порядку".

Про це він розповів у коментарі "Волинь24".

«Я такими речами зараз мало переймаюся і навіть не відстежую їх. Ми займаємось зараз волонтерством, допомагаємо будувати храм у Волновасі. Це набагато благородніша справа», - зазначив Мельникович.

Крім того, Володимир Мельникович додав, що він не достатньо компетентний, щоб коментувати те, в чому має найперш розібратись поліція.

Нагадаємо, 8 серпня СБУ затримало керівника "Варти порядку" Олександра Тиводара, а також обшукали його домівку та офіс.

В офісі правоохоронці знайшли контрабандні "жучки" для прослуховування, флешки з фотографіями, зброю, гранати та протитанкові міни.

Прокуратура ж звинувачує "вартівців" у незаконному стеженні за людьми, у тому числі за публічними особами. Згодом "Волинь24" з власних джерел стало відомо, за ким саме стежили члени "Варти порядку".

10-го серпня керівнику "Варти порядку" та ще одному з підозрюваних обрали запобіжний захід. Обох відпустили під особисті зобов'язання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це його сватають на місце Гунчика?
Відповісти
Порядок людина, гарний сім'янин! Такі люди потрібні!
Відповісти
А варто було б перейматись, оскільки чекістів колишніх не буває.
Відповісти
А як встановити Жучок контрабандний чи ні, саме таких жучків як гною продається в Інтернеті, вони контрабандні чи ні ????
Відповісти
Згідно законодавства, "жучки" заборонені в Україні. (Так, як і окуляри Google Glas, і як ручки, які таємно ведуть запис чи відеозйомку). Так, що якщо в них немає дозволів на придбання- це контробанда. І все ок.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні