--> «Поки мене не побили, я іронізував з цього стеження» - Д'яченко про те, як за ним їздила «Варта порядку» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Поки мене не побили, я іронізував з цього стеження» - Д'яченко про те, як за ним їздила «Варта порядку»

0
15
«Поки мене не побили, я іронізував з цього стеження» - Д'яченко про те, як за ним їздила «Варта порядку»
Керівник Волинського осередку «Національного корпусу» Андрій Д’яченко каже, що опізнав одного з тих людей, хто стежив за ним.

Нагадаємо, у червні посеред білого дня Д’яченка побили невідомі. Він заявляв, що протягом двох тижнів перед побиттям за ним стежили два автомобілі.

Нагадаємо, 8 серпня СБУ затримала керівника "Варти порядку" Олександра Тиводара, а також обшукали його домівку та офіс. Там
знайшли контрабандні "жучки" для прослуховування, флешки з фотографіями, зброю, гранати та протитанкові міни. "Вартівців" звинувачують у незаконному стеженні за людьми, у тому числі за публічними особами.

Пізніше з власних джерел виданню «Волинь24» стало відомо, що одним з тих, за ким стежила «Варта порядку», був Андрій Д’яченко.

«Вчора і позавчора мене викликали слідчі Служби безпеки України. Я дав пояснення стосовно стеження за мною у червні цього року. Я розповів про відомі мені факти, про автомобілі, які за мною стежили. Також провів заочне опізнання одного з тих, хто за мною стежив. Більш детальну інформацію не можу надати, бо це тамниця слідства. Зазначу лиш, що це не Олександр Тиводар» - роповів Д’яченко в коментарі «Волинь24»

Д’яченко додав, що у червні помічав людей, які, ймовірно, стежили за ним і його побратимами біля його будинку, партійного офісу та в інших публічних місцях.

«Як людина, яка два роки пробула в АТО і брала участь в бойових операціях, я прекрасно навчився виявляти «хвости». Варто зазначити, що ті, хто стежив за мною, вели себе не настільки професійно, аби не "спалитися"» - пояснив Д’яченко.

«До нападу на мене я думав, що завдання цих людей – зібрати на мене якийсь компромат. І як людина, якій, в принципі, нема за що соромитись в своїй біографії, я з побратимами радше іронізував з цих сліжок. Після нападу (22 червня) я став думати інакше. Гадаю, особи, які вели стеження за мною, робили це з метою вивчити мій графік і маршрути пересування» - пояснив Д’яченко.

«Одного з тих, хто вів стеження, я опізнав по фото. Розголосити хто це я поки не можу, громадськість та ЗМІ, думаю, дізнаються про це після завершення слідчих дій» - додав керівник Волинського осередку «Національного корпусу» 
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
15

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні