У Луцьку презентували унікальну світло-тіньову мапу міста

0
7
У Луцьку презентували унікальну світло-тіньову мапу міста
Арт-об’єкт планують встановити на вулиці Лесі Українки.

У Луцьку хочуть встановити світло-тіньову мапу. Пробний варіант проекту презентували 10 серпня у стінах Центру туристичної інформації та послуг, пишуть «Волинські новини».

Новий арт-об’єкт до кінця літа буде встановлений на пішохідній вулиці Лесі Українки. Це – металева конструкція, встановлена на опорах на висоті близько двох метрів, яка в тіньовій перспективі відображатиме частину карти Луцька.

У Луцьку світло-тіньова мапа створена вперше. Авторами мапи є Марія Назарчук і Дмитро Авраменко. Проект втілили завдяки перемозі у конкурсі соціальних проектів туристичного спрямування.

«Ця карта не є інформативною. Це суто арт-об’єкт, який має стати особливою атракцією нашого міста, де люди зможуть сфотографуватися. У кожному місті є щось таке особливе, десь є гарні будинки… А ми у нашому місті хочемо зробити отаку річ», – розповіла Марія Назарчук.
Проект ще допрацьовуватимуть. На мапі будуть позначені основні туристичні родзинки міста.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні