Суд відпустив Олександра Тиводара

15
-12
Суд відпустив Олександра Тиводара
У Луцькому міськрайонному суді обрали запобіжний захід керівнику "Варти порядку" Олександру Тиводару.

Про це стало відомо під час засідання суду у четвер, 10-го серпня.

Суд відмови у клопотанні про арешт Олександра Тиводара на 60 діб. Як зазначив суддя, крім наявності всіх ризиків (знищення доказів, тиск на свідків), врахували стан здоров'я, репутацію, наявність судимостей, повідомлень про підозру тощо.

Відтак суд вирішив взяти до уваги клопотання депутатів і відпустити підозрюваного під особисте зобов'язання про взяття на поруки строком на два місяці.

Олександра Тиводара звільнили з-під варти у залі суду. Він має прибувати на виклики до слідчого, не відлучатися з Луцька без дозволу, носити електронний засіб контролю.

Нагадаємо, 8-го серпня працівники затримали Олександра Тиводара. В його оселі та в офісі "Варти порядку" провели обшуки, де виявили боєприпаси та технічні засоби стеження.

У залі суду на захист керівника "Варти порядку" стали одразу кілька депутатів. Вони клопотали, щоб Олександра Тиводара відпустили на поруки.

Керівника "Варти порядку" підозрюють у організації побиття керівника Волинського осередку "Національного корпусу "Азов" Андрія Д'яченка, зберіганні боєприпасів та незаконному стеженні за людьми.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Під особисте зобов'язання, йолопи!
Відповісти
Когда видишь, как гроза сепаров, хулиганов и бомжей, вдруг становиться внезапно обоср//вшимся терпилой, остаётся только посочувствовать нормальным жителям города Луцка , что ими руководят такие лОхи, как этот "херой" и его шеф)))
Відповісти
Це ж скільки часу біля здорового бика швидка була,лікарі... А в селі,коли викликаєш,то кажуть заправте спочатку. ЖАХ!!!
Відповісти
Вже напевно знову в Куріні сидять , святкують. Мерзота укропівська.
Відповісти
За укропів звичайні люди голосували. Спочатку у вас мерзотою були регіонали, тепер укропи. Слідуючі - хто?
Відповісти
Яка прикра несподіванка для всіх , хто рвав дупу останніх два дні , а завтра - зрада, суди продались, палиця все порішав, не за те стояли на майдані. До речі один з тих за ким так "стежив " Тиводар різко видалив все гамно із своєї сторінки на Фейсбук
Відповісти
Пізно, вже прочитали))
Відповісти
Кончені!!! Суд посадити в клітку!
Відповісти
Бажаю усім горе писакам пройти такі життєві іспити які пройшов Тівадар.Тоді побачите який у вас буде тиск та стан здоров'я.А гадити в інтернеті може будь яке чмо.
Відповісти
Вібулося чудо він встав і пішовпрямо в ресторан Курінь святкувати велику перемогу. Герой України. Ще треба була навалити купу в залі суда на згадку
Відповісти
Для недоумків: його забрала швидка в лікарню.
Відповісти
А ти піди і скажи це в очі! Слабо, шавка???
Відповісти
Чим довше спостерігаю за цим "цирком" тим більше подобається Вусенко
Відповісти
Як тільки в суд так на каталках завозять.. нова мода..започаткувала Тимошенко на колясці -зцілилася на другий день..чудо.. ))
Відповісти
Помиляєшся ... Піонерами були інші і набагато раніше .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні