Волиняни можуть залишитись без газу через великі борги

0
1
Волиняни можуть залишитись без газу через великі борги
Цьогоріч борг волинян за газ зріс у два рази.

Незважаючи на те, що у опалювальний період 2016-2017 років майже 80% споживачів блакитного палива Волинської області користувались пільгами та субсидіями, борг волинян, у порівнянні із минулим роком, зріс майже удвічі та становить 260 млн грн, - повідомляє прес-служба ТОВ «Волиньгаз Збут».

«Ми завчасно попереджаємо споживачів про можливе припинення газопостачання, першочергово пропонуємо укласти договір на реструктуризацію, що дає змогу оплатити суму частинами протягом зручного для споживача часу. Але сьогодні, за крок до опалювального сезону ситуація із заборгованістю насторожує – споживачі не поспішають розраховуватися за спожитий ресурс, а тому ризикують залишитись без газопостачання напередодні зими», - сказав директор «Волиньгаз Збуту» Микола Тищук.
Теги: газ, борги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні