«Варта порядку» незаконно стежила за людьми, - прокуратура

19
3
«Варта порядку» незаконно стежила за людьми, - прокуратура
У прокуратурі Волинської області прокоментували затримання керівника «Варти порядку» Олександра Тиводара.

У результаті спільно спланованих прокуратурою Волинської області та слідчим і оперативними підрозділами Управління СБУ в області слідчих та розшукових дій вдалось викрити і припинити діяльність групи осіб, які позиціонували себе як члени громадського об’єднання з охорони правопорядку на Волині, - повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

Члени цього формування з метою незаконного стеження, збору та використання у власних цілях та на замовлення третіх осіб конфіденційної інформації про особисте життя громадян, у тому числі публічних осіб в регіоні, організували контрабандне переміщення в Україну, задля подальшого використання у власній незаконній діяльності, спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації, стосовно яких встановлені обмеження перебування у вільному обігу.

Нагадаємо, 8 серпня в Луцьку посеред вулиці затримали голову «Варти порядку» Олександра Тиводара. Також обшуки відбуваються на офісі громадського формування та в будинку.

Нині тривають першочергові слідчі (розшукові) дії зі встановлення повного кола учасників злочинної змови та осіб, які користувались їхніми послугами щодо незаконного стеження та збору конфіденційної інформації.

Наразі вирішується питання про обрання викритим у злочинній діяльності особам запобіжних заходів та повідомлення їм про підозру у вчиненні контрабанди і незаконного придбання та використання спеціальних технічних засобів отримання інформації

Зауважимо, що за такі діяння передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк до 12 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прокуратура,ви б там самі розібралися з тим,що в Вас робиться і задайтеся запитанням чи вас люди сприймають?))))А ні,нащо ж вам ті люди,вони ж раби,а ви еліта;)яка цими рабами керує...Скажіть с-ком людям ви допомогли???
Відповісти
Нарешті ту банду закриють!
Відповісти
Розженіть вже ту Банду безпорядку
Відповісти
До слова, та банда про, яку ви пишете, працювала аби ви спокійно спали в 14 році і пізніше. Може пора запитати себе, що ви зробили для міста? Якщо відповідь маєте то пишіть. Може лучани десь недобачають своїх героїв, які лише й вміють, що писати.
Відповісти
Настав повний п***ць "імперії" під назвою "Палиця!" Гунчик виявився сильніший. Чи надовго?
Відповісти
Коли держава слабка, на її тілі зявляються грибки-паразити. можливо, вони тоді в перехідний період, коли ментів викинули нахуй на вулицю, були потрібні. А потім стали паразитами і мародерами. Алкашами.
Відповісти
Ти розумовий інвалід! Імперія не рухнула це так для початку, ну і її не було! І не Гунчик тут двіж наводить, а континіум!
Відповісти
сс, ти повний дебіл,який ні- бе,ні- ме,ні- кукуріку.
Відповісти
Цікаво дивится як вони один одного загризуть. Як в анекдоті коли українець попросив лише кави.
Відповісти
Я так розумію : Банду геть!
Відповісти
Якщо це все не цирк самого Палиці ,щоб відмитись і пристати в ролі жертви.
Відповісти
Чомусь мені здається, що зараз і випливе справа про підпал Патіо ді Фіорі
Відповісти
це не варта порядку, а купка мародерів на чолі з палицею. Але ларчик незабаром закриється.
Відповісти
Все сходиться: Варта порядку збирає незаконно відомості щодо осіб, фіксує їх забороненими в Україні для користування фізичними особами та громадськими організаціями технічними засобами а ТРК "АВЕРС" робить сюжети, перекручуючи фактичні обставини, а вони це робити "мастаки". та випускають їх у ефір, зомбуючи громадян. А тепер догадайтеся, з двох ра,з кому належать ГО "Варта порядку" та ТРК "Аверс"і зробіть висновки навіщо це все відбувається???.
Відповісти
Правда завжди проявляеться

Відповісти
Континіум наносить удар у відповідь. Імперія Палиці виявилася колосом на глиняних ногах. Вогонь континіумівського дракона спалить засохший укроп.
Відповісти
Стежила за Гунчиком з його коханкою!
Відповісти
>>357
>До слова, та банда про, яку ви пишете, працювала аби ви спокійно спали в 14 році і пізніше
Все вірно сказав, не можу заперечити. А чим вони займалися останнійми роками, з якою метою, для чиєї вигоди, за чиї гроші і чи це всі ті самі люди? Питання риторичне, тому, що ти і я на нього знаємо відповідь.
Відповісти
А я не вірю що інформація тільки в Аверс ішла. Савчук в інтервю каже сам якби йому із есбеу позвонили Тивадар і сам туди прийшов. А так позорили серед вулиці нашо він і так туди ходив?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні