Tesla побила черговий рекорд, проїхавши без зарядки понад 1000 кілометрів

0
0
Tesla побила черговий рекорд, проїхавши без зарядки понад 1000 кілометрів
Автомобіль Tesla S P100D поставив новий рекорд, проїхавши 1078 км без підзарядки, передає УНН, посилаючись на The Verge.

Випробування було заплановано на приміських дорогах Салерно, на півдні Італії. Автомобіль без додаткової підзарядки проїхав 29 годин. Було п'ять водіїв, які змінювали один одного на дистанції. Середня зафіксована швидкість - 40 км/год, яка цілком зручна для міської дороги.

"Щоб пройти дистанцію 1078 км, ми використовували 98,4 кВт/год, що еквівалентно восьми літрам бензину", - повідомив президент Tesla Owners Club Italia Лука Дел Бо.

Команда тесла пояснює, що подібний результат був досягнутий завдяки високій потужності електричного двигуна, в якому трансформується 95 відсотків енергії, при тому, що самі високоефективні двигуни внутрішнього згоряння не перевищують 30% ККД.

Так само, під час минулих випробувань в червні в Бельгії, ця ж модель на одному заряді проїхала 901,2 км.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні