На Волині підприємці нашили «імпортного» одягу на сім мільйонів

0
1
На Волині підприємці нашили «імпортного» одягу на сім мільйонів
Співробітники податкової міліції Волині в рамках операції “Рубіж-2017” спільно зі слідчими прокуратури області провели ряд санкціонованих обшуків в офісних складських та виробничих приміщеннях в одного з імпортерів обласного центру Волині, що використовувалися для зберігання та виготовлення продукції відомих європейських брендів.

Про це повідомляє ДФС області.

Сировина для виготовлення продукції та частина імпортного товару переміщувалися в Україну через пункти пропуску Волинської митниці ДФС з використанням традиційної схеми подрібнення партій товару задля мінімізації сплати митних платежів.

Також, щоб мінімізувати сплату податків на внутрішньому ринку вже готові товари реалізовували через підконтрольних суб’єктів господарської діяльності, зареєстрованих як на території Волинської області, так і на території інших регіонів.

Під час обшуків виявили та вилучили печатки підприємства, комп’ютерну техніку, чорнову бухгалтерію та документи, пов’язані з можливою незаконною реалізацією імпортованих товарів, значну кількість етикеток торгівельних марок країн ЄС, якими маркувалася власна вироблена продукція, а також імпортовані товари в асортименті орієнтовною вартістю понад 7 млн. гривень.

На даний час вирішується питання накладення арешту на вилучені ТМЦ. Триває досудове розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні