На Рівненщині під час одержання чергового хабара затримали депутата

0
1
На Рівненщині під час одержання чергового хабара затримали депутата
Працівники управління захисту економіки у Рівненській області затримали двох осіб під час отримання ними неправомірної вигоди в розмірі 18 тисяч гривень за неперешкоджання підприємницькій діяльності.

Як повідомили власкору IA ZIK у відділі комунікації поліції Рівненщини, поліцейські встановили, що 24-річний депутат однієї з міських рад Рівненщини та голова громадського формування за попередньою змовою зі своїм 24-річним заступником систематично одержують неправомірну вигоду – гроші за неперешкоджання підприємцям у здійсненні ними підприємницької діяльності.

Учора на АЗС у районному центрі на «гарячому» при отриманні чергової неправомірної вигоди в сумі дев’ять тисяч гривень працівники управління захисту економіки спільно з працівниками слідчого управління ГУНП в Рівненській області затримали 24-річного заступника, який діяв за вказівкою депутата, якого в подальшому також затримали.

Загалом поліцейські задокументували факти вимагання та одержання неправомірної вигоди на загальну суму 18 тисяч гривень.

У рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого частиною 4 статті 368-3 Кримінального кодексу України, слідчі обшукали приміщення офісу, автомобілі та помешкання причетних до вчинення злочину.

Чоловіків вже затримали в порядку статті 208 Кримінального кодексу України, вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчі встановлюють інші факти їхньої протиправної діяльності.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні