Директор волинської школи самовільно віддав автобуси артистам

0
10
Директор волинської школи самовільно віддав автобуси артистам
Директор Затурцівської школи Локачинського району самовільно дозволив перевозити у шкільному автобусі артистів.

Про це повідомляє прес-служба Волинської ОДА.

Так, директор, не отримавши на офіційних дозволів, самостійно дозволив перевозити у шкільному автобусі артистів.

Нагадаємо, у понеділок, 31 липня, з'явилась інформація про те, у Локачинському районі дозволили використовувати шкільні автобуси з метою перевезення "на гулянки" артистів.

Заступник голови облдержадміністрації Світлана Мишковець спільно з управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації детально вивчили цю проблему та з’ясували причини прецеденту.

Відтак, стало відомо, що порядок використання шкільних автобусів визначається сесією та відділом освіти районної ради, адже експлуатація транспорту дозволена й для інших соціально-значимих для життя громади потреб.

Однак, директор Затурцівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Локачинського району самовільно надав у користування транспорт, не отримавши жодного офіційного дозволу.

Нині ж, посадовець надав письмове пояснення своїх дій. Однак, за грубе порушення директор нестиме дисциплінарну відповідальність та отримає догану.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні