--> Розповіли, коли проведуть засідання комісії щодо відкликання депутатів Луцькради | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Розповіли, коли проведуть засідання комісії щодо відкликання депутатів Луцькради

0
2
Розповіли, коли проведуть засідання комісії щодо відкликання депутатів Луцькради
Завтра відбудеться засідання комісії щодо відкликання депутатів Луцькради.

Про це повідомив 31 липня під час передачі підписів за «відкликанців» голова Луцької виборчої комісії Леонід Будцев, - пише "ВолиньPost".

Перше засідання міського виборчкому щодо відкликання 5 депутатів Луцькради заплановане на 1 серпня.

«Як рекомендує закон, комісія повинна зібратися на наступний день. Зараз я обдзвоню усіх членів комісії і завтра (1 серпня, - ред.) орієнтовно на 9 ранку ми зберемося», - розповів він.

«На засіданні ми перевіримо підписи, які надійшли. За один день ми цього не зробимо, тому розіб’ємо роботу на декілька етапів».

«Як тільки ми перевіримо всі підписи, тоді прийматимемо рішення про відповідність підписів для відкликання депутатів. Згідно закону маємо 20 днів», - зазначив Леонід Будцев.

Нагадаємо, 10 липня в Луцьку створили ініціативну групу, учасники якої працюють над відкликанням п'ятірки міських обранців - Євгенія Ткачука, Олександра Козлюка, Сергія Були, Костянтина Петрочука та Аркадія Соломатіна. Їх можуть позбавити мандатів уже на початку вересня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні