Суд над луцьким бізнесменом Мігасом, який п’яним збив юнака, відклали

2
5
Суд над луцьким бізнесменом Мігасом, який п’яним збив юнака, відклали
У Луцьку знову відклали суд над бізнесменом Володимиром Мігасом, який нетверезим на великій швидкості збив 16-річного хлопця. Цього разу причина відкладання розгляду справи – погіршення здоров’я батька потерпілого.

Про це стало відомо 31 липня під час судового засідання у Луцькому міськрайонному суді.

Нагадаємо, у Луцьку вже півроку судять Володимира Мігаса, який 8 грудня 2016 року на великій швидкості просто на пішохідному переході збив 16-річного ліцеїста Влада Андрушківа. Навіть через дві години після аварії в крові винуватця ДТП знайшли більше 3 проміле алкоголю.

Раніше судові засідання вже кілька разів відкладали через тяжкий стан потерпілого.

Зокрема, 23 червня батько Влада Андушківа Володимир попросив відкласти розгляд справи, бо ще немає остаточних домовленостей з Володимиром Мігасом щодо відшкодування витрат на лікування хлопця.

Тоді суддя Михайло Квятковський казав, що це востаннє і вже 31 липня буде винесено рішення у цій справі.

Нагадаємо, рідні Влада Андрушківа хочуть лікувати його у Польщі, де лише доба реабілітації коштує близько 400 євро. Наразі стан юнака залишається фактично без змін – він не розмовляє і свідомо не рухається.

Зрештою, суддя Михайло Квятковський вирішив відкласти розгляд справи. Наступне судове засідання призначили на 25 серпня на 10:00.

Служитель Феміди зазначив, що Володимир Мігас до 31 вересня не зможе виїжджати за межі Волинської області без дозволу суду. Суд задовольнив клопотання про приєднання до матеріалів справи свідчень зі сторони захисту щодо відшкодування шкоди.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Авжеж,знайде купу причин аби"відмазатися".А потім за гроші відкупиться,потвора!
Відповісти
Ця потвора навіть не кається.А суддю посадити разом з мігасом.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні