«Поводили себе як шакали», - страховик про спілкування з «Аверсом»

2
3
«Поводили себе як шакали», - страховик про спілкування з «Аверсом»
Керівник Волинської регіональної дирекції страхової компанії «АХА Страхування» Лариса Кудрявцева прокоментувала спілкування з журналістами телекомпанії «Аверс»: тих дуже цікавила інформація, яка стосується спаленого ресторану Patio di Fiori.

Про це Лариса Кудрявцева розповіла в коментарі «Волинь24».

Зауважимо, днями в ефірі телекомпанії «Аверс» вийшов сюжет про підпал готельно-ресторанного комплексу «Patio di Fiori». В сюжеті, зокрема йшлось про те, що комплекс був застрахований. Цю інформацію журналістам підтвердила представник страхової компанії «АХА Страхування» Лариса Кудрявцева.

Однак, згодом жінка зізналась – згоди на коментування ситуації вона не давала.

«Вони прийшли несподівано, стверджували, що «Patio di Fiori» у нас застраховане. Допитувались, коли Володимир Пащенко отримає виплати, а які, чи застрахована була телестудія – поводили себе, як шакали” – повідомила Лариса Кудрявцева.

“Я пояснила, що ми не маємо права надавати таку інформацію, бо це право виключно власника, але вони не слухали”, - додала вона.

Представник страхової компанії врешті визнала, що такий об’єкт раніше був застрахований, однак каже, це не було її офіційним коментарем – на той момент камера телевізійників нібито була вже вимкнена. Втім, саме це і потрапило в ефір.

«Так, я дійсно сказала, що був такий об’єкт застрахований, але перед цим вони вже попрощались і зібрались виходити, камера нібито була вимкнена. Я й подумати не могла, що це увійде в якийсь сюжет», - додає очільниця Волинської дирекції «АХА Страхування».

Нагадаємо, в ніч на 24 липня невідомі підпалили готельно-ресторанний комплекс "Patio di Fiori". У готелі були відвідувачі, проте їх вдалося вчасно врятувати. Пожежу гасили більше години.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Аверс перетворився на кремлівську Рассея24. Ганьба, бритко новини дивитися.Навіть нові ведучі противні.
Відповісти
Аверс, ВН - це взагалі виходить це за рамки журналістської і людської етики і тут навіть і обговорювати нічого не потрібно!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні