--> Гунчик - у рейтингу найгірших голів ОДА півріччя | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Гунчик - у рейтингу найгірших голів ОДА півріччя

2
0
Гунчик - у рейтингу найгірших голів ОДА півріччя
Володимир Гунчик посів 23 місце з 24 у рейтингу найгірших голів ОДА півріччя.

Такий список склав "Комітет виборців України".

Для його створення використовувалися дві складові: показники соціально-економічного розвитку регіону та результати опитування експертів з різних регіонів України.

Так, у першій п’ятірці рейтингу – голови Харківської, Тернопільської, Закарпатської, Кіровоградської та Донецької обласних державних адміністрацій.

Середній результат (верхня частина) продемонстрували Сумська, Вінницька, Чернігівська, Житомирська, Миколаївська, Львівська та Дніпропетровська області. Нижня частина “середняків” – Київська, Одеська, Луганська, Запорізька, Хмельницька, Херсонська та Полтавська області.

Місця наприкінці рейтингу посіли Івано-Франківська (Олег Гончарук), Чернівецька (Олександр Фищук), Рівненська (Олексій Муляренко), Волинська (Володимир Гунчик) та Черкаська (Юрій Ткаченко)області.

На останню сходинку з 21-ї, яку вона посідала у першому кварталі, змістилася Черкаська область. На одну сходинку – з останньої – піднялася Волинь. Результат Рівненщини – не змінився, а Буковина піднялася на дві сходинки з передостаннього місця.

На думку експертів, керівники областей, які посіли останні місця у рейтингу, перебувають у зоні “ризику” та найближчим часом можуть втратити свої посади, якщо суттєво не покращать результати.

Аутсайдер за підсумками рейтингу першого півріччя – керівник Черкаської області Юрій Ткаченко – опустився у порівнянні з попереднім дослідженням на 3 позиції.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Він мені якийсь не людяний. Не чуйний до людей. Трохи хамовитий. Хоча можливо таким і повинен бути керуюча особистість, та з другої сторони, як з такою зверхністю він досяг такої посади
Відповісти
Людина без харизми, без внутрішньої симпатії, впертий, не рахується з чужими думками. непорушна скеля. Стовп. Хороший був би наглядач в зоні суворого режиму. безкомпромісний.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні