У міськраді розповіли, коли збудують каналізацію на Вересневому

2
7
У міськраді розповіли, коли збудують каналізацію на Вересневому
Проект добудови каналізації Вересневого уже готовий, незабаром приступлять до будівельних робіт.

Про це розповів заступник Луцького міського голови та депутат Луцькради Костянтин Петрочук 20 липня в ефірі передачі "Луцький депутат", - пише "Конкурент".

Нагадаємо, донедавна стоки із багатоповерхівок Вересневого стікали на поля фільтрації Гнідавського цукрового заводу, що спричинило проблеми із неприємним запахом у мікрорайоні.

Два тижні тому завод знайшов можливість переключити гілку каналізації, щоб усі стоки потрапляли в міську каналізацію, а не на фільтраційні поля. Проте таке рішення - тимчасове, адже 25 серпня стартує сезон на цукровому заводі, і міська каналізація не витримає об'ємів стоків, які будуть на заводі.

Відтак, важливо, щоб до старту заводу міська влада виконала обіцянку, збудувала гілку каналізації, яка б від'єднала стоки Вересневого від стоків заводу, щоб фекалії більше не потрапляли на поля фільтрації.

"На сьогодні, те, що стосується міської ради, є припис про усунення факту відкачування заводом фекальних відходів з Вересневого. Вже виділені кошти міською радою і завершено проект на добудову другої черги каналізаційних мереж. Зараз ми на етапі експертизи, після якої приступаємо безпосередньо до виконання робіт", - сказав Костянтин Петрочук і додав, що цукровий завод прислав міській раді попередження про те, що з 25 серпня зупиняє відкачування фекальних відходів міста на поля фільтрації.

Саме тому міська рада буде максимально старатись щоб вписатись у ці строки і до початку навчального року "забрати" фекальні відходи в міську мережу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От дивіться, Костянтин Петрочук займається питанням проведення каналізації з Вересневого. Це ж на добре. Скільки років цю проблему ніхто не вирішував. Чого збирати підписи на його усунення? Лучани, ті, хто підписався, ви за "30 серебреників" зраджуєте тих , хто хоче бачити Луцьк процвітаючим містом. Ви - зрадники. Така ваша суть і доля.
Відповісти
Товариш Швейк лиши після себе хоча кналізацію
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні