Щасливчик: лучанин отримав телевізор від «Волинь24»

0
3
Щасливчик:  лучанин отримав телевізор від «Волинь24»
Тисячі поширень, лайків і плюсиків у коментарях… Коли видання оголосило конкурс серед читачів, то навряд чи сподівалося на такий ажіотаж серед шанувальників «Волинь24» у соцмережах.

Правила були прості: підписатися на сторінку «Волинь24» і зробити репост повідомлення. Щасливчика визначали з допомогою сервісу «Random.org». І направду, найбільше боялися, щоб за іменем «Ваня Подолян» не ховався якийсь бот.


Але Іван Подолян виявився дуже навіть реальним)) І поки деякі читачі хвилювалися за результати розіграшу (мовляв, ну коли вже), він насправді – ні сном ні духом про те, що є власником новенького телевізора «Самсунга». Дізнався, каже, тільки ввечері, коли повернувся додому з роботи. Зайшов у «Фейсбук», побачив сповіщення… Але спершу разом з дружиною вирішили нікому про це не казати. А раптом – засміють?

Але згодом посипалися дзвінки від кумів, друзів та родичів. Вітання і ажіотаж.

«Теща сказала, щоб без шампанського до неї не приходив», - сміється Іван.

Найбільше подарунку від улюбленого видання тішилася трирічна донечка Івана та Ірини Анна-Марія. Вони з мамою уже й вирішили: презент поставлять у спальні. Другий телевізор у домівці молодому подружжю не завадить.

Зовсім не давно Іван з родиною переїхав до Луцька. Родом із села Новоукраїнка Млинівського району Рівненської області. За фахом - інженер комп’ютерних технологій, а працює агрономом приватного підприємства «Агро-Експрес-Сервіс», яке обробляє поля на території трьох областей: Рівненської, Волинської та Тернопільської.

Зауважує: відколи існує «Волинь24», читає сайт і давно вже підписаний на сторінку видання у «Фейсбуці». А виграв – абсолютно випадково.

«Просто гортав стрічку ввечері з телефона, поділився дописом і можна сказати, забув про це. Ніколи в житті нічого не вигравав, повірте. Тому навіть коли сюди йшов, то все ще не вірив, що то правда. Величезне дякую! Аж віри в себе додали!» - зазначає Іван.

«А казав – нещасливий», - всміхається поруч дружина.

Іван Подолян із дружиною Іриною в редакції Волинь24
Іван Подолян із дружиною Іриною в редакції Волинь24


***

Дехто з учасників акції сумнівався у справедливості розіграшу. Мовляв, подарунок дістався «своїй» людині. Направду, оскільки Іван Подолян, як виявилося, наш постійний читач, то він точно – свій. А тепер – тим паче. І побільше б таких своїх!

Нагадаємо, що розіграш телевізора «Волинь24» присвятило першій річниці з часу виходу видання. Редакція щиро вітає Івана Подоляна з перемогою і зичить йому тільки гарних новин у дім!


Олена ЛІВІЦЬКА.
Фото Ірини КАБАНОВОЇ.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні