У Луцьку «відлякують» охочих підписатися за депутатів-відкликанців

1
3
У Луцьку «відлякують» охочих підписатися за депутатів-відкликанців
Біля намету зі збору підписів за відкликання п'яти депутатів Луцької міської ради вкотре влаштовують провокації.

17 липня громадяни, які раніше представилися прихильниками Євгена Ткачука, знову зібралися біля намету та заважали роботі активістів, - пише ВолиньPost.

Найбільший наплив охочих підписатися спостерігався після 18:00. Однак робити це їм довелося під шум прибічників депутата, серед яких є і його родичі. Цікаво, що вони прийшли також близько 18:00, мабуть, розраховували "відлякати" охочих підписати документи про відкликання.

Як розповіли активісти, "прихильники" припинили погрожувати, але обрали іншу тактику - галасують та створюють вигляд ніби біля намету неспокійно і відбувається конфлікт. Та насправді, ніякого конфлікту не було.

До речі, "прихильники" на місце збору підписів викликали поліцію, яка констатувала, що жодних порушень в діях активістів нема. Натомість один з учасників ініціативи зауважив, що в поліції є набагато важливіша робота, ніж "брати участь в політичних іграх депутата Ткачука".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правду не відлякають. Люди знають хто ці перебіжчики.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні