Миколі Романюку присвоять звання почесного громадянина Луцька

1
1
Миколі Романюку присвоять звання почесного громадянина Луцька
Колишній міський голова Микола Романюк може стати почесним громадянином Луцька.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови 17 липня, - повідомляє ІА «Волинські новини».

Відповідну заяву подав депутат Луцької міської ради, радник мера міста Ігор Поліщук.

«Ми всі знаємо про заслуги та надбання, які залишив після себе Микола Ярославович», – зауважив він.

Серед вдалих починань Миколи Романюка Ігор Поліщук назвав проекти реконструкції зоопарку, Євробанку, Програму транскордонного співробітництва Польща–Білорусь–Україна, відкриття ЦНАПу, отримання пільгових кредитів тощо.

Голова комісії Майя Шостак своєю чергою відзначила, що на Миколу Романюка був покладений тяжкий обов’язок поховання волинських героїв, які загинули на Майдані та під час бойових дій на сході країни.

Нагадаємо, Микола Романюк помер 3 лютого 2017 року після тривалої хвороби.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Майя Шостак, поховання - не "тяжкий обов‘язок", як кажете ви. Я б сказав: почесний і святий обов‘язок. Я знав Миколу Романюка 30 років. Для нього не існувало "тяжкого". Учіться, доки я живий - так казав мені мій покійний батько. У вас слабенько з мовою. Маю на увазі - з публічною. Власне, вам і не присутня публічність в міській раді, і це пов‘язано з незнанням мови.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні