На ремонт волинських доріг витратять майже 800 мільйонів гривень

1
3
На ремонт волинських доріг витратять майже 800 мільйонів гривень
На Волині в рамках експерименту з ремонту доріг за кошти перевиконання митниці, планують відремонтувати 7 напрямів доріг і витратити майже 800 мільйонів гривень.

Про це повідомляють Волинські новини.

Перший заступник голови Волинської ОДА Олександр Степанцов зауважив, що перелік вже погодили профільні комітети Верховної Ради. Загальна сума фінансування становить 799 мільйонів гривень, проект охопить 7 напрямків.

Пріоритетним є ремонт траси М22 Устилуг – Луцьк – Рівне. 55 мільйонів витратять з, власне, коштів митниці, загальна вартість ремонту становитиме 700 мільйонів.

На ремонт дороги Війниця – Локачі витратять 45 мільйонів.

Також відремонтують дорогу Старовойтове – Забужжя в напрямку Адамчуків. По цьому проекту є співфінансування: сільрада виділить 9 мільйонів гривень, обласний бюджет додасть 150 тисяч, загальна вартість робіт – 29 мільйонів.

В ОДА зауважують, що ремонт під’їзних доріг є однією з умов облаштування пішохідного переходу «Адамчуки – Збережне» між Україною та Польщею.

110 мільйонів пустять на ремонт дороги Ковель – Жовква на ділянці з Володимира-Волинського до Нововолинська. Нині вона в критичному стані. Зі слів Олександр Степанцова, якщо ще рік почекати, то вона буде втрачена.

Профінансують і роботи в напрямку траси Львів – Луцьк. Аби рух авто, які їдуть в сторону Києва, йшов в об’їзд центру Луцька, ремонтуватимуть за 33 мільйони дорогу на Рованці, ще 26 витратять на ремонт об’їзної через Дубнівську.

У селі Світязь Шацького району відремонтують набережну, на що витратять 9 мільйонів гривень. Там планують розширити зону паркінгу та пляжу, на що є відповідний проект.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прошу виправити: дорога Устилуг – Луцьк – Рівне (Луцьк-Володимир-Волинський) не 55 мільйонів, а 555,4 мільйонів коштів митного експеримениту
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні