--> На Волині обікрали хату колишнього селищного голови | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині обікрали хату колишнього селищного голови

0
4
На Волині обікрали хату колишнього селищного голови
Грабіжники пробралися в оселю біля 7-ї години ранку.

Пограбували домівку колишнього селищного голови Благодатного (раніше Жовтневого) Володимира Рудя, пише “Нововолинськ. Інформаційний портал”.

Злодії влізли в домівку через вікно. Сталося це рано-вранці о 7-й годині 16 липня.

Господар застав усередині повний розгардіяш: злодії перевернули все в оселі. Щоправда, вкрали лише 1,5 тисячі гривень, які знайшли у гаманці.

Поліція відмовляється відкривати кримінальне провадження через “мізерні” збитки.

“Сьогодні мене пограбували.Якісь злочинці перевернули все в хаті. І серед білого дня із 7 до 7.40 год. Я збирався з братом на базар, але трапилось так, що забув дома гаманець і ми з братом повернулись додому. Було зламане одне з вікон і розкидані всі речі. Були вкрадені гроші з гаманця, за яким я повернувся, і ще деякі речі на суму 1500 грн Поліція, яка приїхала, сказала, що це мізерна сума і думаю, що якогось провадження вони відкривати не будуть. А такі випадки трапляються майже кожного дня. Господь говорить не суди і судимий не будеш, але таке бидло треба судити і Господньою і людською карою”, - коментує Володимир Рудь.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні