--> За півроку на Волині вилучили фальсифікату на 11 мільйонів гривень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

За півроку на Волині вилучили фальсифікату на 11 мільйонів гривень

0
4
За півроку на Волині вилучили фальсифікату на 11 мільйонів гривень
Співробітники податкової міліції Волині у І півріччі 2017 року вилучили з незаконного обігу продукції вартістю 10 мільйонів 995 тисяч гривень.

Масштабні партії нелегального алкоголю, тютюну та пального співробітники податкової міліції Волині вилучили в ході проведення 15 обшуків та 9 оглядів під час оперативного супроводу 6 кримінальних проваджень за ст. 204 КК України, - повідомляє ГУ ДФС в області.

Відтак, в ході проведення цих активних заходів виявлено та припинено діяльність трьох підпільних виробництв фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів та одну підпільну автозаправну станцію.

Завдяки діям співробітників податкової міліції Волині із незаконного обігу вилучено 9 567 літрів фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів, 1370 літрів спирту, 19 тонн пально-мастильних матеріалів.

У ході оглядів торгових місць ринків Луцька вилучено 1,5 тони елітних лікеро-горілчаних виробів на загальну суму понад мільйон гривень.

Разом з тим, правоохоронцями проводяться заходи спрямовані на викриття та припинення діяльності каналів незаконного переміщення тютюнової продукції з території України до країн Євросоюзу, як поза пунктами пропуску так і автомобільним транспортом через міжнародні пункти пропуску. Результат роботи у цьому напрямку - вилучення 679 824 пачок тютюнових виробів орієнтовною вартістю понад 7 мільйонів гривень.

При цьому, припинено три факти незаконного складування та переміщення тютюну в Республіку Польща «зеленими» ділянками кордону, де й вилучено тютюнові вироби на суму більше 750 тисяч гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні