У Луцьку – сварка через збір підписів за відкликання депутатів

13
-12
У Луцьку – сварка через збір підписів за відкликання депутатів
У Луцьку група мешканців мікрорайону ЛПЗ поскандалили з членами ініціативної групи, які збирають підписи за відкликання з міської ради п’ятьох депутатів.

Конфлікт виник ввечері, 14 липня.

Нагадаємо, у Луцьку розпочався збір підписів за відкликання з міської ради п’ятьох депутатів. Йдеться про обраних від БПП «Солідарність» Олександра Козлюка та Євгенія Ткачука, колишніх членів «Радикальної партії Олега Ляшка» Сергія Булу, Аркадія Саламатіна та Костянтина Петрочука. Відповідне рішення було прийняте на зборах містян 10 липня. А 14 липня в кількох мікрорайонах Луцька встановили палатки для збору підпису.

Так, в одному з мікрорайонів зчинився конфлікт між членами ініціативної групи та групою місцевих мешканців. Жителі ЛПЗ переконували, що не хочуть забирати мандат у Євгенія Ткачука, мовляв довірились йому на виборах і лише цей обранець їм допомагає.

«А може він перейшов в іншу партію, щоб далі допомагати людям? А як знімуть, до кого нам звертатись? І мої сусіди мене підтримують. А інші просто не знають, що це за депутат, тому і збирають такі підписи», - каже пенсіонерка Алла Юріївна.



«Депутат Ткачук – один з тих, хто ще не втратив совість. Кожен житель мікрорайону може підтвердити, що він на 100% виконує свої обов’язки», - додає священик Олександр Вронський.

Чоловік запевняє, якщо підписи за відкликання Ткачука збирати не перестануть, місцеві ініціюють свій збір – на підтримку обранця. Каже, треба буде, то й на акцію протесту з сусідами вийдуть.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Священник Олександр Вронський, не займайтеся тим, чим не личить займатися служителю церкви.
Відповісти
На фото відеокамера Аверсу, так що ця "сварка" на замовлення, для картинки! :) Кого обманути той Аверс хоче? :)
Відповісти
Заслані казачкі для Аверса-РашаТудей.
Відповісти
А чому не написали про погрози від Отця і не тільки?
Інформація подана не повністю. Також не висвітлили протилежну думку мешканців району, п'ятеро з фан-клубу Ткачука - це не весь район.
Відповісти
Нормальний Ткачук, та і інші нормальні, це все рошеновська банда придумала, щоб їм пусто було.
Відповісти
а чому збирають підписи скрізь, їх вибирали в певних округах, от нехай люди там і скажуть. Ато получається бедлам. Вони виграли свої округи, а в інших місцях їх дійсно не знають, то й можуть підписуватись скільки хочуть
Відповісти
Якщо ще завтра палатка буде на ДПЗ, то люди зберуться і вишвирнуть їх звідти!!! Проплачені порохоботи!!! Ткачук нормальний депутат. І зробив на свому окрузі побільше ніж будь хто з інших депутатів.
Відповісти
Хто їм взагалі дав дозвіл там палатку розміщувати, втулили плакат просто на зупинці!!! Хай забираються!!!
Відповісти
Хіба може мати совість особа,що підтримує укроп?
Відповісти
Іди полікуйся
Відповісти
То так можна на будь-кого підписи назбирати і сказати ,,Народ так вирішив,,.Що це за курки там сидять?Що,роботи немає?Підробляють?Що за бандочка підкеровує в Луцьку.
Відповісти
Не можу не погодитись,саме бандочка,в яку доречі встиг вскочити ткачук..
Відповісти
Який Вронський священник? Він безробітний.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні