Волиняни - чемпіони України з велотуризму

0
4
Волиняни - чемпіони України з велотуризму
Волинська команда привезла золото та три бронзи із чемпіонату України з велосипедного туризму.

8-14 липня в місті Світловодську Кіровоградської області відбувся Чемпіонат України серед юнаків з велосипедного туризму, у якому взяла участь і збірна команда обласного Центру туризму, спорту та екскурсій, - повідомляє прес-служба ЦТСЕ.

Згідно програми Чемпіонату, спочатку спортсмени змагались на комплексній дистанції, яка складалась з «велокросу», «фігурного водіння велосипеду» та «тріалу».

Дистанції вимагали від учасників прояву своїх найкращих умінь та навичок у подоланні природних та штучних перешкод (крутий поворот, вузький проїзд, сходина, проїзд через вал, переїзд через колоду та ін.). Це особисті змагання з командним заліком, де волинська команда здобула бронзові нагороди, посівши ІІІ місце.

Кращі результати в особистому заліку показали: Сокол Давид – І місце та Мазурик Наталія – ІІІ місце на «фігурному водінні велосипеду», а також ІІІ місце у Мазурик Наталії на «велокросі».

Ще складнішою була дистанція «Велораллі» IV класу. Під час подолання 43-кілометрової дистанції спортсмени виконували ряд завдань на 11 етапах маршруту (надання першої медичної допомоги, переправа через яр по колоді, крутий спуск, швидкісна ділянка, завдання з орієнтування на місцевості, в’язання туристських вузлів тощо).

На цій дистанції волиняни показали найкращий час і впевнено вибороли І місце, а Сокол Давид, Оксенчук Назар, Маркевич Юрій, Мазурик Наталія виконали норматив «Кандидата у майстри спорту».

У складі команди виступали спортсмени зі Старовижівського та Маневицького районів: Сокол Давид, Ященко Марія, Оксенчук Назар, Веліч Сергій, Маркевич Юрій, Мазурик Наталія.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні