У центрі Луцька збирають підписи за відкликання депутатів

5
5
У центрі Луцька збирають підписи за відкликання депутатів
У центрі Луцька триває збір підписів за відкликання депутатів міської ради.

14 липня представники ініціативної групи встановили палатку на Театральному майдані обласного центру для збору підписів серед лучан.

Нагадаємо, лучани хочуть за народною ініціативою відкликати з міської ради п’ятьох депутатів, які відійшли від лінії партії.

Йдеться про обраних від БПП «Солідарність» Олександра Козлюка та Євгенія Ткачука, колишніх членів «Радикальної партії Олега Ляшка» Сергія Булу, Аркадія Саламатіна та Костянтина Петрочука. Відповідне рішення було прийняте на зборах містян 10 липня у приміщенні автозаводу «Богдан».

Тоді присутні на зборах утворили ініціативну групу з 93 осіб, які вже найближчим часом мали розпочати збір підписів за відкликання депутатів.

Мешканцям міста пропонують поставити свій підпис за відкликання обранців. Щоб це зробити, людина має залишити свої паспортні дані. Обов'язковою умовою є також луцька прописка.

Як пояснив представник ініціативної групи, таких палаток у місті стоятиме кілька, в найбільш людних мікрорайонах. З його слів, лучани схвально сприйняли ідею й охоче ставлять свої підписи, але багато з тих, хто підходить до палатки і виявляє намір підтримати ініціативу, не має з собою паспорта.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хоча й це частина передвиборчої агітації, але ПРАВИЛЬНИЙ крок.
Відповісти
Ага відкличеш....ііх звіти ломакою не виженеш!
Відповісти
А Лапіна можна відкликати?
Відповісти
Давно пора, а то дорвались до корита і думають ,що Бога вхопили за бороду
Відповісти
Давно пора, а то дорвались до корита і думають ,що Бога вхопили за бороду
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні