Пліснява та руїни: «Луцьккондитер» перетворюється на брухт. ФОТО

13
-5
Пліснява та руїни: «Луцьккондитер» перетворюється на брухт. ФОТО
Найбільша кондитерська фабрика Луцька перетворюється на руїну. У редакцію «Волинь24» потрапили світлини, зроблені на території підприємства та у виробничих цехах навесні 2017 року.

Як видно зі знімків, стеля цехів вражена грибком, чорна і прогнила. Існуюче устаткування зношене і заржавіле. Територія фабрики захаращена бур'янами та розваленими будівлями. Таке враження, що тут як мінімум років 10 не чули про інвестиції у ремонт.

Нагадаємо, що з 2006 року підприємство "Луцьккондитер" належить київській підприємиці Тетяні Польській. Вже більше 10 років банк, в якого вона взяла 45-мільйонний кредит, намагається повернути свої гроші. А на підприємстві досі відкрита кримінальна справа за фактом незаконного виведення майна з іпотеки банку.

ЧИТАТИ ПРО ДОЛЮ "ЛУЦЬККОНДИТЕРА" ПРОТЯГОМ ОСТАННІХ 10 РОКІВ

Окрім того, "Луцьккондитер" та його фірми-наступники постійно боргують постачальникам великі суми коштів за отриману сировину, не сплачують податки і місцеві збори.

ЧИТАТИ ПРО ХИТРІ СХЕМИ РОБОТИ "ЛУЦЬККОНДИТЕРА" З ПОСТАЧАЛЬНИКАМИ

За коментарем щодо стану жахливого стану фабрики і мільйонних боргів автор цих рядків вкотре (!!!) звернулася безпосередньо до керівництва "Луцьккондитера". Проте, у приймальні , дізнавшись, з якого приводу надійшов дзвінок, одразу ж відповіли, що все керівництво у відрядженні, коли буде на місці - невідомо.



Підприємство з таким шлейфом кримінальних справ та сумнівних схем з боргами вже давно мало б потрапити в поле зору прокуратури. Натомість спостерігаємо повну бездіяльність контролюючих і правоохоронних органів, а кримінальна справа взагалі притихла.

Незрозуміла позиція місцевої влади, яка так злісно бореться з дрібними правопорушниками на ринках, але вперто не помічає величезне підприємство, яке роками не сплачує податки та має неоформлених працівників.

Все ж є сподівання, що правоохоронні і контролюючі органи звернуть увагу факти та свідчення незаконної діяльності «Луцьккондитера», викладені у цій та попередніх публікаціях. А місцеві чиновники втруться у ситуацію, аби зупинити руйнацію одного з найбільших виробничих підприємств міста.

Яна ДРОЗДОВА (спеціально для "Волинь24")
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЖАХ!!! І ці цукерки, які робоять в цих ХЛІВАХ, потім хтось їсть????? Я зара ригну
Відповісти
Оце наслідки "господарювання" і бізнесу польської. А ще свій [...цензура...] до журналістів відкриває.
Відповісти
А початок занепаду заклала кума покійного Кривицького - пані Журавльова.
Відповісти
Капец,шо ти мелиш?В тебе є докази?А їх нема бо це гнилий базар,такшо закрий свій хавальнік
Відповісти
то добре, хай ці фото дивляться ті, хто Журавльову виганяв, та мав можливість нести додому масло, какао, шоколад (дочка простої робітниці фабрики до нас на роботу приносила не плитки шоколаду, а брикети) і т.д. Фабрика мала марку "золота цукерочка", ні, давила жаба, що директор більше має....майте тепер!!!!
Відповісти
О Ляцевич фотки прислав)) Сам фоткав на свій айфон?
Відповісти
Укропівські волиньньюзи викинули коментар Польської : "..вона наголосила на тому, що підприємство працює стабільно і прибутково, зазначивши, що на сьогодні підприємство експортує продукцію власного виробництва в 16 країн світу та співпрацює із сотнею партнерів, серед яких провідні торговельні мережі та супермаркети області."
От вам і стабільно, і прибутково!Брехуха!
Відповісти
Польська - гидоття, баба-слон, грубіянка, необтесана, неосвічена, хамидло. З такою жінкою соромно навіть розмовляти. Вівця задрипана.
Відповісти
Працювала там місяць.Повний пісєц, Ляцевич скотина рідкісна.Утилізація, це було щось,викідали 800 тортів в мішки,кожного тижня.
Відповісти
Та ти шо? Тож Польська каже, що підприємство успішно процвітає і торти в 16 країн возить????? Якби по 800 тортів викидали то вже б давно завернулися. Ви там зі своєю керовніцою коменти согласуйте. А то нестиковочки виходять.
Відповісти
Люблю "Труфельни" І "Картошку".... Але більше не купуватиму..... НІКОЛИ!
Відповісти
Моя перша і улюблена була робота. Ще 12 років тому в цех де пліснява виготовляли печиво. Це був після капітального ремонту чистий, гарний цех. А зараз просто жах. Шкода
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні