На Волині познущались над меморіалом закатованих євреїв

2
3
На Волині познущались над меморіалом закатованих євреїв
У селі П'ятидні невідомі розмалювали меморіал закатованим євреям.

Образливі написи, в яких євреї порівнюються із нацистами, з'явилися на меморіалі закатованим євреям у селі П'ятидні Володимир- Волинського району, - пише Вголос з посиланням на допис голови єврейської громади Володимира-Волинського Володимир Музиченко у Фейсбуці.

«Невідомі негідники осквернили святе для мене і кожної нормальної людини місце – меморіал на місці розстрілу близько двадцяти тисяч громадян нашого міста і прилеглих населених пунктів в с. П'ятидні. Їх убивали лише за те, що вони народилися євреями", - йдеься у дописі.

На образливих написах євреї порівнювались із нацистами.

"Цей напис зроблено не перед будинком, де живуть євреї, а перед могилами ні в чому не винних людей, убитих за допомоги таких самих збоченців і негідників як і ті, хто залишив ці написи. У них не вистачить розуму і сміливості відкрито дискутувати. Я хочу спитати цих «сміливців-героїв», чи вони думають, що вони справжні українці? І готовий відповісти – ні. Вони прості негідники, які не мають національності. Негідники – поняття інтернаціональне, як і дурні», – зазначає голова єврейської громади.

Володимир Музиченко зауважує, що після його звернення до відповідних служб, аналогічні написи залишаються на зупинці села Ворчин та на міжнародній трасі.

За його словами, керівництво місцевої поліції досі не розслідувало дві кримінальні справи про випадки наруги над могилами в цьому ж таки п'ятиднівському меморіалі.

"Я вважаю, що відповідні органи повинні з'ясувати імена авторів написів і тих, хто вирішив влаштувати собі тренувальний табір на території історичної пам'ятки, яка повинна охоронятись державою», – підсумовує Музиченко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Читайте "Хабад и єврейський фашизм" Евреи 100 лет назад говорили : - Словянское быдло мы изгоним далеко на север ... тупой словянский етнос не понимает, что самые страшные фашисты- это те, никогда , нигде вслух об этом не говорит ! Евреи геноцыд украинского народу сейчас войной, большими тарифами на свет, газ, воду делают ! зарплаты маленькие, медпрепараты ы медицинские оперрации дорогие ... Украинский народ фабрики заводы разокрали и прихватизовали
Відповісти
еврейский фашизм 100 лет назад был и сейчас влада евреев геноцыд украинского народа делает грабежом казны страны -Украины
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні