У Рівному іноземець побив атовця за те, що той заступився за жінку

3
3
У Рівному іноземець побив атовця за те, що той заступився за жінку
Сьогодні вночі патрульні отримали виклик про те, що на вулиці Макарова лежить чоловік без свідомості.

Прибувши за вказаною адресою, полісмени встановили, що лікарі карети швидкої медичної допомоги госпіталізували 36-річного рівнянина з численними осадженнями обличчя та закритою черепно-мозковою травмою голови, – повідомляє  IA ZIK із посиланням на патрульну поліцію Рівного.

Дружина потерпілого пояснила патрульним, що напередодні, у одному з міських кафе у її чоловіка виник конфлікт з іноземцем. Словесна перепалка переросла у бійку, в яку втрутились його друзі. Після нанесення тілесних ушкоджень, кривдник зник у невідомому напрямку.

У результаті проведення оперативно-розшукових дій патрульним вдалося встановити особу правопорушника. Ним виявився 23-річний громадянин Азербайджану. Полісмени затримали іноземця та доставили у міський відділ поліції для надання пояснень по справі.

Як з’ясувалось пізніше, причиною конфлікту між чоловіками стала дівчина, з якою азербайджанець поводив себе зухвало, а потерпілий, учасник бойових дій на сході країни, заступився за неї.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба тих "атовцiв" якось позначити, хрестиками якимись чи шо... А то шось часто iх стали дубасити.))
Відповісти
Треба тебе позначити,щоб менше ви....вався
Відповісти
Треба отаких як ти ( українців) повивішувати на стовбах, замість прапорів, тоді і нечесть інородна буде знати! А пацану респект, отак повинен поступати кожен УКРАЇНЕЦЬ!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні