Волиняни вибороли 26 медалей на чемпіонаті України з веслування

0
-2
Волиняни вибороли 26 медалей на чемпіонаті України з веслування
Десятеро волинських спортсменів стали переможцями та призерами чемпіонату України з веслування на байдарках та каное, що відбувся у Дніпрі.

Про це повідомляє Волинська правда.

У змаганнях взяли участь 200 найсильніших веслувальників України. 10 волинських веслувальників стали переможцями та призерами чемпіонату, в їх скарбничці 26 медалей різного ґатунку.

Ковельський дует каноїстів Вандюка Юрія та Рибачка Андрія став срібним призером на дистанції 1000 метрів та виборов бронзу на 500-метровій дистанції, а в складі каное-четвірки (1000 метрів) фінішували з другим результатом. Отож в їх активі 6 медалей чемпіонату.

Ковельчанин Віктор Свиридюк тричі піднімався на п’єдестал: в екіпажі каное-четвірки виборов золото чемпіонату (С-4, 500 метрів), срібло – на дистанції 1000 метрів в каное-одиночці та бронзу на 200 метрів, С-4.

Чабан Богдан став двічі срібним призером чемпіонату в складі каное-четвірки на дистанції 200 та 1000 метрів. В активі Шеметила Олександра срібло на дистанції 500 метрів (С-4) та бронза на дистанції 1000 метрів (С-2). Яцюк Микола в складі каное-четвірки (500 метрів) – срібний призер.

Повний набір нагород виборов Троцюк Володимир. В його активі: золото на дистанції 500 метрів (С-4), срібло в каное-двійці (200 метрів) та бронза в каное-четвірці (200 метрів).

Луцька каноїстка Анастасія Ємельянова виборола срібло чемпіонату в складі каное-двійки на дистанції 200 метрів. Титуловані волинські байдарочники показали високий рівень підготовки до чемпіонату виборовши 8 медалей.

Марія Повх стала безперечним лідером серед українських байдарочниць на дистанції 500 метрів. Вона тричі чемпіонка в К-1, К-2 та К-4.

Віталій Цуркан п’ять разів вдало фінішував на особистому чемпіонаті: тричі в індивідуальній гонці, та двічі в байдарці-двійці та байдарці-четвірці. В його активі три та дві срібні нагороди.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні